2777
2789
عنوان

قشنگ ترین خاطره زندگی متاهلی تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2327 بازدید | 90 پست

اینکه غذا و کیک درست کنم برا کسی ک دوسش دارم و هربار میاد خونه تعریف کنم از اتفاق های روز 

اینکه باهم فیلم می‌بینیم میگیم. میخندیم

اینکه دعوای شدید میکنیم اما بعدش دوستانه حلش میکنیم

اینکه شبا کنارش میخوابم و خیالم راحته یکی هس 

اینا قشنگیاشه

ولی خب قطعا ک متاهلی عیب های خودشو داره 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه چیز دیگه یادم اومد تین خاطره خیلی خوبه

شب رفته بودیم بیرون با دوستای شوهرم

یکی از دوستاش ک تازه نامزد کرده بود اومد

و نامزدش واقعاااا دختر زیبایی بود خیییلی سفید بود با موهای بلندددددد استایل خیلی بازی هم داشت خلاصه وقتی اومد همه توجه ها رفت سمت اون یه جوری لوندی میکرد که نگو...

منم خب خیلی حسودم اون موقع ماشین نداشتیم سریع اسنپ گرفتم به شوهرم گفتم فقط پاشو بریم.

رسیدیم خونه شوهرم بغلم کرد گفت ببین من خوشگل ترین خانوم دنیا رو دارم تو سفيد ترین ختری هستی که دیدم هیشکی تو نمیشه.

کاملا احساسمو درک کرده بود

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

همین این روزها که میبرتم بیرون بهم رانندگی یاد میده برای سرم داد و بی داد می‌کنه ها همش میگه فشار بده اون گاز کوفتی ولی من کیف میکنم میبینم با وجود استرس که داری ماشین میده دست من برونم برام سعه صدر داره

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
خیلی جاها حس کردم..وقتایی که توی کشیک های بیمارستان خیلی خسته میشدم ، برام قهوه میوورد..زمانی که تاز ...

چندسالع متاهلی؟

انشالله هزار سال با عشق آتشین کنار هم بمونین

الان اینقدر اذیتم میکنه انکار هیچ وقت خوب نبوده

خب همین 

به خوبی هاش فکر کن دیدت مثبت بشه خودم خوبی کن بهش مطمئن باش اونم خوب میشه