2777
2789
عنوان

قشنگ ترین خاطره زندگی متاهلی تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2327 بازدید | 90 پست
دقیقاو چقدر خوبه که ما زنها این رو درک کنیمخیلی از مرد ها چندین ماه برای خودشون یک لباسم نمیخرن ولی ...

دقیقاااا

کاش خانوما یاد بگیرن نیمه پر لیوان رو هم ببینن

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای چرا اینطور گفن مادر شوهرت

هنوزم نمیدونم چرا،تازه پدرشوهرم اومد گفت چون نمازنخوندی خدااینجوریت کرد،پرستارم یه اقابود بیرونش کرد.من یکماه بستری بودم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
ای وای بازم خداخیر اون پرستار بده درک غریبه بیشتر بوده

اره بخدا،باورت میشه شب ساعت دو التماس پرستارکردم(اون موقع توی بخش بودم هنوز)که بچمو بذاره بیارن وقتی اوردن اشک میریختم خواهرشوهربزرگم توی راهرو ایستاده بود نمیذاشت بچه رو بیارن اخه مگه من بیماریم واگیربود بیشرف

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

قبل اینکه برم اتاق عمل برای زایمان گفت یه دقیقه وایسین  ، نگهم داشتن  اومد جلو دستمو گرفت پیشونیمو بوسید گفت قوی باش من اینجا میشینم پشت در جایی نمیرم تا تو بیای بیرون🥺

من خودم یه شب عقد بودم خونه مادرشوهرم 

شوهرم از بیرون اومد با یه دسته گل خفن برای من

بعدش اومد توی اتاق کلی خوراکی ک تو جیبش قایم کرده بود داد بهم(چون خواهرشوهرم خوراکی هامو میگرفت) گفت قایم کردم چون مخصوص خودت گرفتم عشقم

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

خیلی جاها حس کردم..

وقتایی که توی کشیک های بیمارستان خیلی خسته میشدم ، برام قهوه میوورد..

زمانی که تازه فهمیده بودم مبتلا به ام اس شدم و اولین نفر خودشو رسوند بهم و گفت من تورو واسه خودت می‌خوام و همه جوره دوستت دارم..

زمانی که از من و ارزشهام دفاع کرد..

زمانی که به عنوان فارغ‌التحصیل شدنم، سورپرایزم کرد..

زمانایی که نمی‌زاره قهرمون به یه روز طول بکشه..

وقتی می‌دونه حالم با چی خوب میشه..

وقتی جوری که من می‌خوام استایلشو تنظیم می‌کنه..

حتی وقتی رفته بودیم پیست اسکی ، برای اولین بار جلوی رفیقاش منو معرفی کرد گفت این عیالِ منه هااا، هر کی نگاش کنه چشاشو درمیارم😂😌

همه ی اینا گوشه ی کوچکی از زندگی متاهلیه..

فقط کافیه آدم درست کنارت قرار بگیره، اونموقعست که میفهمی واقعا خوشبخت شدی..🤍

🩷💍🩺

قبل اینکه برم اتاق عمل برای زایمان گفت یه دقیقه وایسین ، نگهم داشتن اومد جلو دستمو گرفت پیشونیمو ب ...

کاش مردها بدونن این جمله های کوچیک برای زن ها بیشتر از هزاران کادو و طلا و پول ارزشمنده

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

ببخشید ولی اینقدر سر این موضوع تعجب کردم و اولش باورم نمیشد ،حالا که ویزیت شدم گغتم تو همه تاپیک ها بگم

کلینیک مامایی نوا به مناسب افتتاح پیج که از دیروز شروع شده، داره ویزیت رایگان زنان و زایمان میده

و برای هرکسی هم که دعوت کنی به پیج یه شارژ پنج هزار تومنی هدیه میده

گفتم بهتون بگم

اینم تبلیغشه👇👇

✨ دنبال یه پیج مامایی می‌گردی که هم علمی باشه، هم صمیمی، هم دغدغه‌هاتو بفهمه؟

💖 اینجا ماماکلین نواست…

جایی برای همه زنایی که دنبال یه زندگی سالم‌تر، بارداری آگاهانه‌تر و آرامش بیشترن!

📌 اینجا قراره بدون خجالت و قضاوت، درباره چیزایی حرف بزنیم که همیشه سؤالت بوده، ولی نمی‌دونستی از کی بپرسی!

از سلامت رحم و تخمدان گرفته تا آمادگی برای بارداری، پریود، عفونت، قرص ضدبارداری، زایمان و حتی رازهایی درباره زیبایی جنین! 👶💕

@mamaclin_NOVA

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️