2777
2789

امشب مادرپدرم،و خواهرم که دوتا بچه داره که دوماه از پسرمن بزرگترن شام خونمون بودن(پسرمن۲۰ماهشه اونا۲۲ماه)ما خیلی باهم رقت و امد داریم البته بیشترمن میرم وقتایی ک شوهرامون سرکارن چون خونه اون بزرگتزه راحتتریم با بچه...

پسر من از ۹/۱۰ماهگی هرچی دستش میومد پرت میکرد جغجغه هرچی،یه تایمی کلا یادش رفت الان چندروزه به شدددددت هرچیزی پرت میکنه دیروز یه اسباب بازی محکم زد تو شقیقه ام نفسم بالا نمیومد هرکسی هم خونمون بیاد یا من جایی ببرمش این اخیرا بهش چیزی پرت میکنه سبک سنگین هرچی،کوچیک بزرگ...کاملا هم متوجه رفتار اشتباهش میشه منم با تذکر با بیخیالی هرراهی رفتم اما فعلا ک جواب نداده...

من قبول دارم پسرم چیزی پرت میکنه و کارش اشتیاهه اما بچمه نمیتونم ببینم کسی بهش چیزی میگه خودم ب اطرافیان اجازه دادم ک در حدتذکر میتونین بهش بگین ن بیشتر!!

خلاصه امشب خاهرم اینا اینجابودن بعد رفتن گوشی موبایل پرت کرد سمت دختر خواهرم ک خورد به موهاش ک بسته شده بود پشت سرش یعنی ضرب نداشت اما چون ترسید شروع کرد به گریه،خواهرمم ک با لحن خیلی بد و صدای خیلی بلند ب پسرم گفت ای دیوانه بچمو کشتی و...

جلوی شوهرمم اینو گفت

اینقددددر ناراحت شدم ک بااین لحن و جلوی شوهرم گفت ک تصمیم گرفتم ازاین ب بعد اصن ن من برم ن اون بیاد حتی خونه بابامم نرم چون قبول دارم کارپسر منم اشتباهه پس جایی نمیرم ک کسی تخفیرش کنه صبرمیکنم بزرگتر بشه عادت اشتباهش فراموش بشه بعد میرم...

اگ طرف شوهرم کسی اینو میگف من آسمون و زمین ب هم میدوختم اما شوهرم هیچی نگفت...

بارها شده خاهرزاده هام پسرمو هل دادن یا دندونش بردن یا موهاش کشیدن من اصلا بااین لحن نگفتم

شماجای من بودین چیکار میکردین؟

برو بچت ادب ب جا این کارا حق داشته بنظرم من بودم بچه رو تیکه تیکه میکردم شاید اون چیز می‌خورد تو سر بچش آسیب مدید یعنی چی ببر ادبش کن تو وقتی توی همین بچگی نمتونی ادبش کنی فردا بزرگ ک هیچی دیگ کتکم میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بچت ادب ب جا این کارا حق داشته بنظرم من بودم بچه رو تیکه تیکه میکردم شاید اون چیز می‌خورد تو سر ...

بچه بیست ماهه رو چطوری میخام ادب کنم؟؟

بعدم من همه راه هارو رفتم متوجه نشده حتی با مشاور صحبت کردم

بهس بفهمون که حق ندارع با بچت اینطور رفتار کنه و ارتباطتو قطع نکن اما کم کن

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨