2777
2789
عنوان

پسر سه سالمو با کمربند کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8632 بازدید | 228 پست

استاتر سعی کن کنترل کنی خودتو بی تفاوت باش بچست دیگه سعی کن باهاش حرف بزنی بگو این کارو کنی مامان ناراحت میشه یا مثلاً چند دقیقه بچگانه باهاش قهر کن که متوجه رفتارش بشه

ولی اینکه کلا انتظار داشته باشی خرابکاری نکنه حتی فکرشم نکن

برم پیش روانپزشک باز یه روانی میشم من خیلی تحمل میکنم و از بچه هام حمایت من تنها کشیم که میتونم مواظ ...

فکر میکنی روانی میشی ولی بهتر میشی الان همه قرص اعصاب میخورن از سنین خیلی کم،چون نمیشه زندگی کرد این قرصا یه کم اوضاع رو بهتر میکنن

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدثنم انشاءالله بزرگ میشن فراموش میکنن بازم منو دوست دارن باز بهشون محبت میکنم

موضوع همینه یادش نمیره،حتی گاهی داد هم بزنید سرش دلش که بشکنه هیچ وقت یادش نمیره 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

من هم بچهام رو دعوا کردم ، داد زدم سرشون و حتی پشتشون هم زدم البته نه خیلی محکم

میدونم مادری و خسته میشی ولی اینایی که گفتی شکنجه است برای بچه سه ساله

چون احتمال تکرارش هست حتما پیش یه دکتر برو

یه سوال 

خودت بچه بودی زیاد کتک خوردی ؟؟

خوب به اسم پریود هر غلطی دوس داشتی کردی

اون بچه هیچ وقت فراموش نمیکنه

والا من پریود میشم بچه فامیل میاد خونه مون باید نازش رو بکشم

مدت هاست سقوط میکنم و به زمین نمی‌رسم ...🖤انگار مُرده ام و تشییع ام نمی‌کنند....🖤

حتما دوره ی تربیت فرزند شرکت کن

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی تربیت فرزند داره شرکت کن هم فرزندتو خوب تربیت میکنی

هم کلی ترفند یاد میگیری که اوضاعتون به آرامش می رسه

دلم برای مظلومیتش سوخت

سیلی زدی، اونم ماه عزای دختر سه ساله ی امام حسین 

که سیلی خوردنشون روضه اس

وااای 

خدا ازت نگذره اسی چجوری دلت اومد اون طفل معصمو بزنی کافر 

همه پریود میشن باید بزنن اطرافیانو بکشن

حتمااااااااااااااااااا پیش یه روانشناس برو تا بچه رو نکشتی