پریودم عصبی شدم شیطونی میکرد دوتا محکم سیلی زدم زیرگوشش گریه کرد باز پاشد شروع ب شیطنت هی میگم نکن میرفت رو تراس شیر آب باز میکرد ترشی توتراس بود ریخت یهو کمربند شوهرم سر تخت بود نفهمید جنون دستم داد دستشو کشیدم انداختمش سرتخت چندتا محکم زدم پشتشو خودشو خیس کرد زدم پشت باسنشو انداختمش تو حموم انقد ویشکونش کردم میلرزیدشستمش 😭😭😭😭😭اوردم بیرون گفتم صدات در بیاد باز میزنم انداختمش تواتاقش الان دیدم خوابه
اعصابت ضعیفه عزیزم🥲🥲 اگر همیشه اینجوری میشی برو دکتر ببین چی میگه شاید با قرص ارومتر شدی
امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚
من بابام تا عصبانی میشد کتک میزد، الانم از مردا بدم میاد. اگه همینطوری ادامه بدی پسرت زن ستیز میشه
درخواست دوستی قبول نمیشه. وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"... وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"... وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...