2777
2789
عنوان

امروز دادگاه حضانت پسرمه

293 بازدید | 19 پست

امروز اخرین دادگاهشه دعا کنید هر چی صلاحشه پیش بیاد، بچه ها من خودخواه نیستم ولی من مطمنم رو روحیه بچه تاثیر میزاره، بچم یه ساعت میره سرویس همش میگ مامان بابا از خونه نرین و اینا یا همش خواب میبینه ک ما ولش کردیم رفتیم، بقران خیلی ادم احساسی هست با این سن کمش روزی صد بار میگه دوست دارم، اونوخت چجوری ازمون جدا بشه بره این انصافه، این مادر تا الان چرا نمیومد اخه برا منم راحت تر بود بقران چون خودمم بچه یکساله دارم اینا بدون هم میمیرن از صب پا میشن تا شب باهم بازی میکنن، اره من مادر این بچه نیستم همه ی تصمیم هارو گذاشتم پای شوهرم ک میخاد بچرو بده یا ن ولی بهش گفتم اگ میخای نگهش داری من نمیتونم ببینم یکی دیگ هم مامانش باشه هم من، اینارو گفتم ک هی نگید بخاطر اینک ازون زن بدت میاد میخای این کارارو بکنی منم ادمم اخه سع ساله ب یکی دل بستم غذا دادم پوشکشو عوض کردم موقع مریضیش من بالاسرش بودم الان یکی دیگ اومده میگ منم منم، خواهشا خواهشا اونایی ک میخاین طلاق بگیرین بچه تونو وردارید برید ب هر قیمتی ک شده با خودتون ببرید یا اگ نمیبرید دوباره هلک و هلک پانشید بیاید سراغ بچه و ازارش بدید هم اون بچه رو هم بقیه رو، من اصلاااا ب هیچ وجه درکتون نمیکنم ک بچه رو میندازید ب امون خدا بعد سالها باز مهر مادریتون گل کنه بیاید، من خودم اگ بودم بچه مو ورمیداشتم میرفتم یه ثانیه تنهاش نمیزارم با اینک وضع مالیم صفره، توروخدا خونه خراب کن نباشید یا اولش ببرید یا هیچوقت سراغش نیاید ک داغونش کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس می‌کنم دروغ میگی 

دیروز گفتی حق ملاقات میخاد 

امروز شد حق حضانت 

ک این دوتا زمین تا آسمون فرق دارن و مشخصه که حضانت تعلق نمیگیره وقتی بچه چهار سال ندیده مادرش رو آسیب میبینه و اون زن هم نمیخاد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
حس می‌کنم دروغ میگی دیروز گفتی حق ملاقات میخاد امروز شد حق حضانت ک این دوتا زمین تا آسمون فرق دارن و ...

نه گفته میخام بگیرم دیروز وکیلش زنگ زد ک اول حق ملاقات بگیره بعد حضانتشو

دقیقا تا دادگاه ثبت کنه و نوبت بذاره خودش چندین ماه طول میکشه

نه عزیزم خیلی وقته شکایت کرده دیروز یه دادگاه رفتن امروز هم یکی ک الان شوهرم زنگ زد گفت احتمالا اخرین دادگاش باشه، چرا باید دروغ بگم مریضم؟ 

نه گفته میخام بگیرم دیروز وکیلش زنگ زد ک اول حق ملاقات بگیره بعد حضانتشو

خود همین یک ماه زمان می‌بره تا دادگاه تشکیل بشه دیدیم که میگیم 

بسه دیگه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دقیقا تا دادگاه ثبت کنه و نوبت بذاره خودش چندین ماه طول میکشه

الان که این شد میگه نه خیلی وقته شکایت کرده 

خود همین کار حداقل‌ دو ماه زمان می‌بره تازه تهش صلاح بچه رو ببینن نکنه بگن نه

از احساسات ما برای جلب توجه به تاپیک استفاده میکنن