2777
2789
عنوان

پسر سه سالمو با کمربند کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8611 بازدید | 228 پست
خاک تو سرم اه میخام برم روانپزشک دست خودم نیس

والا منم دوتا بچه خدا ایشالله سلامتشون کنه ولی روزی صدبار از خدا مرگم رو میخام از دستشون اونقد اذیت میکنن وای وای وای 

منم کتکشون میزنم چون واقعا مغزم نمیکشه از دستشون کم میارم 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی رو میشناسم اینقدر بچشون از کوچیکی زده الان که دخترش ۷ سالشه حتی به بچه چند ماهه هم رحم نمیکنه و همه رو میزنه 

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

الهی که بی مادر بشه این طفل معصوم 

گوه میخوری بچه دیگه بیاری کثافت روانی 

برو زیر نظر روانپزشک باید حتما قرص مصرف کنی 

تو در قبال این بچه مسئولی اون رو مثل خودت یه روانی میکنی بعدا میندازی تو جامعه و خانواده آیندشون هم نابود میکنی غیر خودش 

آنقدر تبعات داره که فکرشو نمیکنی هم این دنیا و هم اونور برای میلیونها سال در سیاهی و بدبختی مطلق میری 

مشکلات زندگیم خیلی زیاده عقده هامو روش خالی کردم 😭😭😭😭😭😭😭

فک کردی همه زندگیا گل و بلبل هست 

همه مشکلات دارن تو تنها نیستی 

این دنیا دنیای مشکلاتی فقط باید تحمل کنی نه اینکه گناه هاتو چندین برابر کنی اون دنیا بدبخت تر بشی 

ماها هم مشکلات داشتیم حالا اومدیم بقیه رو کتک زدیم نه 

مشکلات داری برو بشین تو تنهایی خودت آنقدر گریه کن تا بمیری یا مشکلاتت حل بشه نه این‌ه بچه رو انقد بزنی تا از ترس و درد جیش کنه 

الهی که شوهرت چندین برابر مثل سگ کتکت بزنه تا سر حد مرگ کسی نباشه نجاتت بده همونطور که به بچه کردی 

الهی الهی دعام.کن خیلی داغونم دعاکن فردادلم خوش بشه حاجت مهمی دارم

انشالله ♥🌱

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

منم برام پیش اومده  الان که بچه هام پنج شش سالن یکی دوبار اینکاروکردم البته نه باکمربند عذاب وجدان بدی به ادم میده  من دیگه هرگز تکرارش نکردم 

توام لطفا دیگه نکن 

من الان بع مرحله ای ازصبوری رسیدم خونه روعم اتیش بزنن تنبیه بدنی نمیکنم فقط باهاشون حرف میزنم نمیکنم چون بعدش عذاب وجدانش ازمرگ بدتره...تحمل شیطنتاشون راحت تره چون بعدش وجدانم راحته

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

منم برام پیش اومده الان که بچه هام پنج شش سالن یکی دوبار اینکاروکردم البته نه باکمربند عذاب وجدان ب ...

چی شد که اینقدر صبور شدی؟

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

خانم امیدوارم این گفته ها زائیده ذهن مریضت باشه.

ولی اگه راست گفته باشی خدا ازت نمیگذره که با امانتش این کارو می کنی. میلیون ها مادر پریود میشن و حتی دردهای وحشتناکی دارن ولی خودشونو کنترل می کنن و دلخوری و ناراحتیشونو سر بچه خالی نمی کنن. امثال شما هستن که بچه هایی با اختلالات روانی تحویل جامعه میدن. یعنی نه تنها روح و روان اون بچه رو تباه می کنی بلکه بچه های ما و دیگران رو هم در معرض آسیب قرار میدی به واسطه همون بچه. 

به اندازه کافی بهت فحش دادن و لعن و نفرین شدی 

دیگه لزومی نمی بینم منم فحش بدم ولی خواهشاً خواهشاً خواهشاً خودتو درمان کن. یه بیمار روانی تحویل جامعه نده که بعداً با کتک و تجاوز و شکنجه آدما روحش آروم بگیره 

شما در قبال اون بچه مسئولی

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

خدا لعنتت کنه تصورش کردم حال منم خراب کردی

بچه کوچیک سه سال رو با کمربند میزنن؟ بدبخت اصن نمیدونست اینجور دردی چجوری بوده واسه اولین بار تجربه کرد تو سه سالگی واااااای وحشتناکه یاده این سادیستیا افتادم شکنجه می‌کنن فیلم میگیرن

والا مادر بودن زندگی واسه همه سخته نمیشه که بقیرو اذیت کنی نفرین اینهمه آدمم پشت سرته

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️