2777
2789

من داداشم معتاد صنعتی و کمپه 

و خیلی بی انگیزه و بی اعتماد به نفس و تا امیده

بنظرتون بش وعده بدم وعده واقعی 

مثلاً بگم اومدی بیرون برات مغازه میزنم

بعدش ماشین و...

یا ن و چرا

میترسم بگم پرو وزیاد خواه و متوقع بشه و نکنم انگیزه ای نداشته باشه 

حالا خودم قصدم اینه نظرتون رو بگید 

بگم خودت ب فکر خودت باش منم پشتتم(من و خانواده م ب کمک قسط و قرض)

خودت ی قدم برای خودت بردار منم کمکت میکنم

اگه تاشش ماه دیگه نکشی برات ماشین میخرم

و تا یک سال دیگه نکشی برات خونه جدا میگیرم

و.....

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینارو ولش کن خودتو لای گیره نذار وعده وعید به معتاد کمک نمیکنه، آگاهی به معتاد کمک میکنه. آدم معتاد روانش پر از زخمه باید کمکش کنی خودش التیامشون بده و کار شما هم نیست، به نظر من فقط همراهیش کنید توی انجمن رایگان NA بره اونجا به مرور خیلی کمکش میکنه

وعده خونه و ماشین ندین که یوقت به امید اینچیزا یه مدت ترک کنه بعد که بدستش اورد برباد بده یا دوباره بره سمت اعتیاد

یجوری بگین که بخاطر خودش ترک کنه و یجوری هم برسونین که حمایتش میکنین ولی اسم خونه و ماشین فعلا نیارین بزارین از کمپ بیاد ببینین چطوره بعد دوس داشتین بگین بهش قصدتون چه کمکهایی هست

عزیزم با مشاوره های مراکز ترک اعتیاد صحبت کن 

شاید به شما بگه ترک میکنم و بعد از اینکه شما همه کار براش کردید دوباره شروع کنه 

یه معتاد تا زمانی که خودش نخواد هیچکاری نمیکنه 

یه دوستی تعریف میکردم پدرم دیابت گرفت. ما دیگه قند و شکر رو تو خونه حذف کردیم. چاره نداشتیم مغازه های اطراف رو ببندیم تا پدرمون قند نخوره. تو خونه همه چیز طبیعی آماده کردیم. مرتب داروهاشو می‌دادیم. یه روز که زیر پتو خواب بود دیدیم یه شیرینی یزدی تو دهنشه و تموم کرده و مرده..

میگفت خودش میدونست براش بده و ما همه کار براش کردیم ولی خودش نخواست رعایت کنه

دوستم میگفت داداشم بهمون گفت ترک کردم و ما هم باور کرده بودیم. تا یه روزی خودش سرش به سنگ خورد و واقعا ترک کرد. همون روز بهمون گفت من به شما گفته بودم ترک کردم ولی وقتی پیش خودتون نشسته بودم جوری مصرف میکردم که اصلا متوجه نشده بودید 

بش بگو کامل ترک کن حمایتت میکنم از نو بسازی من زیر بال و پرتو میگیرم داداشم غمت نباشه فقط ترک کن فق ...

خوب کامل ترک کردن یعنی چند وقت 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
نزدیک بیست سال گل،چند ساله شیشه و متادون

عزیزم میتونین رو قولتون وایسین؟؟ خونه ! مغازه !.ماشین!

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

نزدیک بیست سال گل،چند ساله شیشه و متادون

متادون تا یکسال کامل نباید لب بزنه تا بدنش پاک سازی بشه شیشه رو از مشاوره کلینک بپرس 

بهش بگو حمایت و کمکش میکنی اما قول ماشین و خونه اینا نده