2777
2789
عنوان

پسر سه سالمو با کمربند کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8633 بازدید | 228 پست
عزیزم پز نیت سبک زندگیمونه لباس محلیه ما غیر محلی نمیپوشیم

مریضی دیگه ما هر هم بگیم بازم روانی ای

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شلوغه دیواونم میکنه

از بچه های من شلوغتره 

حالا زدیش چرا با کمر بند زدی طفلکو 

الان به بچه ۲ سال و نیمم نگاه کردم تصور کردم که یه روزی با کمربند بزنم

مردم‌ براش از تصورش

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

خودتم معلومه خیلی کتک خوردی که اینطوری شدی آره دست خودت نیست واقعا دنبال درمان خودت باش اون بچه هم فردا زن و بچشو کتک میزنه،این چرخه رو همینجا قطع کن 

حتماااا مشاوره و روانپزشک برو 

خواهرم اومدی اینجا تاپیک زدی بهت بگن دیوانه و روانی هستی برو درمان کن، بستری شو، خاک تو سرت، دست بشکنه و خیلی چیزهای دیگه، عذاب وجدان داشتی اومدی بیشترش کردی، نمیگم کارت خوب بوده ولی هیچ کس هم درکت نکرد، بهتر بود اول از خدا بعد از اون کوچولو معذرت میخواستی، نمیگم مامان خوبیم که میدونم نیستم ولی یکوقتهایی بچه ها بیش از حد اذیت میکنن و بقول شما آدم رو به جنون می‌کشن، خدا کمکت کنه

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
همیشه؟؟؟؟

اره خودش داره میگه

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

خواهرم اومدی اینجا تاپیک زدی بهت بگن دیوانه و روانی هستی برو درمان کن، بستری شو، خاک تو سرت، دست بشک ...

مشکلات زندگیم خیلی زیاده عقده هامو روش خالی کردم 😭😭😭😭😭😭😭 

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا
خودتم معلومه خیلی کتک خوردی که اینطوری شدی آره دست خودت نیست واقعا دنبال درمان خودت باش اون بچه هم ف ...

اره از شوهرم 😭😭😭

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا

اسی یه جوری رفتار میکنی انگار فقط تویی که پریود میشی😐🤌 این رفتارلت ربطی به پریودس نداره تو مشکل داری کلا...گناه داره به خدا این رفتارت تا ابد تو ذهنش میمونه ببین کی بهت گفتم 🥺

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

مشکلات زندگیم خیلی زیاده عقده هامو روش خالی کردم 😭😭😭😭😭😭😭

مشکلات زندگیت هیچوقت به اندازه مادر من نمیشه،ولی هیچوقت حتی سرمون داد نزد

الکی تقصیر مشکل ننداز