پریودم عصبی شدم شیطونی میکرد دوتا محکم سیلی زدم زیرگوشش گریه کرد باز پاشد شروع ب شیطنت هی میگم نکن میرفت رو تراس شیر آب باز میکرد ترشی توتراس بود ریخت یهو کمربند شوهرم سر تخت بود نفهمید جنون دستم داد دستشو کشیدم انداختمش سرتخت چندتا محکم زدم پشتشو خودشو خیس کرد زدم پشت باسنشو انداختمش تو حموم انقد ویشکونش کردم میلرزیدشستمش 😭😭😭😭😭اوردم بیرون گفتم صدات در بیاد باز میزنم انداختمش تواتاقش الان دیدم خوابه
عزیزم پز نیت سبک زندگیمونه لباس محلیه ما غیر محلی نمیپوشیم
مریضی دیگه ما هر هم بگیم بازم روانی ای
اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(: امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:
الان به بچه ۲ سال و نیمم نگاه کردم تصور کردم که یه روزی با کمربند بزنم
مردم براش از تصورش
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
خواهرم اومدی اینجا تاپیک زدی بهت بگن دیوانه و روانی هستی برو درمان کن، بستری شو، خاک تو سرت، دست بشکنه و خیلی چیزهای دیگه، عذاب وجدان داشتی اومدی بیشترش کردی، نمیگم کارت خوب بوده ولی هیچ کس هم درکت نکرد، بهتر بود اول از خدا بعد از اون کوچولو معذرت میخواستی، نمیگم مامان خوبیم که میدونم نیستم ولی یکوقتهایی بچه ها بیش از حد اذیت میکنن و بقول شما آدم رو به جنون میکشن، خدا کمکت کنه
خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر
اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(: امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:
اسی یه جوری رفتار میکنی انگار فقط تویی که پریود میشی😐🤌 این رفتارلت ربطی به پریودس نداره تو مشکل داری کلا...گناه داره به خدا این رفتارت تا ابد تو ذهنش میمونه ببین کی بهت گفتم 🥺
..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌
مشکلات زندگیم خیلی زیاده عقده هامو روش خالی کردم 😭😭😭😭😭😭😭
مشکلات زندگیت هیچوقت به اندازه مادر من نمیشه،ولی هیچوقت حتی سرمون داد نزد
الکی تقصیر مشکل ننداز