2777
2789
عنوان

این داستان همسایه ی پرووو

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 45 پست
خوشحالم همسایه ما نیستی شوخی کردم😂

😂😂😂

دیگه ایندفعه به شوهرش بگیم زود نیا میگه چشم

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

چند سالته کدوم شهر زندگی میکنی ک همچین همسایه های خوبی داری 😍😂

خییییلیییی خوبن 

من اول که اومده بودم بی دلیل دوست نداشتم حتی در حد یه ربع بیست دقیقه برم و بیام

و میگفتم رفت و امد فقط با خانواده

تا اینکه یه روز سوسک دیدم تو خونه جیغ زدم 

اینا برا کمک سررریع اومدن 

بعد میگفتن یه جور داد و بیداد کردی فک کردیم دزد اومده 😂😂

خدا خیرشون بده سوسکو کشتن و رفتن

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران خونه همسایه رفتن ب شدت سخته چون یهو میبینی تیکه میندازن و باکلاس بازی و شوتت میکنن بیرون ولی ج ...

منم یدفع غافلگیرشون نکردم که تیکه اینا بندازن بهم 

از قبل میدونستم که ازم خوششون میاد و دوست دارن باهام وقت بگذرونن 

بعد اینم میدونستم که روحیاتشون چجوریه و آدمای خونگرمی هستن 

چند بار هم اونا خونه ی من اومده بودن البته بدون شوهرش

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

همینکه خودت قبول داری پروبازیه کافیه😂

تازه من تو اتاق بودم ازم پرسیدن دوغ بیاریم یا نوشابه 

(من فکر کردم تو یخچال دارن و میخوان انتخاب کنن کدومو سر سفره بذارن)

من گفتم دوغ

بعد شوهرش پاشد رفت دوغ خرید😂😂

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

دقیقاااا من اینهمهه سال اینحا نشستیم باورت میشه خونه هیچکس نرفتم و اصلا زیاد نمیشناسم همسایه هامونو

من ۷سال یجا مینشستم حتی نمیشناختم همسایه ها رو 

ولی تو محل جدید تازه با پدیده همسایه و خوبی هاش آشنا شدم..‌

اگه واقعا آدمای خوبی باشن خیلی خوبه و خیلی جاها کمکه برا آدم

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

شوهرت دعوات نکرد چرا شوهرش ک اومد برنگشتی؟خودت چجور روت شد اخه؟ من معذب میشم

من جدا شدم و تنها زندگی میکنم

نمیدونم چجوری روم شد دیگه جدیدا خجالت نمیکشم از شوهرش 😁😁

البته اوناهم خیلی میان خونه ی من ولی بدون شوهرش

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

تهران خونه همسایه رفتن ب شدت سخته چون یهو میبینی تیکه میندازن و باکلاس بازی و شوتت میکنن بیرون ولی ج ...

من اطراف تهرانم

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

واااای عین همسایه مایی

اصلا قشنگ نیست این مدلی 

همسایه ما خانوم ۴۰ سالست به قدری پرروعه که حد نداره

به شوهرم میگه من یتیمم برام یه چیزی بخر 

وقت و بی وقت ازمون مواد غذایی میگیره

چند روز پیش اومده میگه برنجمون هندیه میشه یکم بهم برنج ایرانی بدی

شبش باز زردچوبه گرفته

روز قبلش گلاب و سیب زمینی و گوجه گرفته

ساعت ۲ شب زنگ میزنه فلان چیزو داری بدی به من

لباسشویی شون سوخته شوهرش درست نمیکنه چون روزی ۱۰ بار واسه دو تا دونه لباس روشنش میکردن

بالای ۱۰ بار آورده لباساشونو ریخته تو ماشین من شسته

دیگه حالمو داره بهم‌ میزنه

کلا عادت داره به گدایی کردن،شوهرش همش بهش میگه آبروی منو بردی با گدایی کردنات 

دختراش کلی اکسسوری دارن اونروز اومده میگه چند تا گوشواره و....میدی من بندازم میرم روضه میبینم خانومای دیگه دارن منم داشته باشم

ازش متنفرم،همش به همسرم میگم خونه رو بفروش بریم از اینجا به خاطر اون گدا گشنه

دنیارم داشته باشه بازم گدایی میکنه بدبخت

پولای خودشونو میدن به مواد 

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
واااای عین همسایه ماییاصلا قشنگ نیست این مدلی همسایه ما خانوم ۴۰ سالست به قدری پرروعه که حد ندارهبه ...

چرا من عین همسایه ی توعم؟؟؟؟؟!!!!!

تو از همسایت با تعاریفی که کردی خوشت نمیاد

ولی اینا از من خیلی خوششون میاد اولش خودشون صدام زدن که برم خونشون بعدشم خوشون شام نگهم داشتن 

خوبی هایی هم که به هم میکنیم همیشه دوطرفست 

دوست ندارم کارایی که براشون انجام دادم یا لطفایی که اونا بهم کردن ریز به ریز توضیح بدم 

ولی به عنوان مثال یکیش این که اولی که میخواستم بیام این ساختمان واحدی که من داشتم اسباب کشی میکردم داخلش دو خوابه بود 

واحدی که اونا نشسته بودن یه خوابه بود(خانواده اونا ۴ نفر هستن)

بعد من چون یه نفر هستم خونه تک خوابه هم برام کافیه و  به پیشنهاد خودم واحدامونو جابجا کردیم که اونا راحت تر باشن

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

واااای عین همسایه ماییاصلا قشنگ نیست این مدلی همسایه ما خانوم ۴۰ سالست به قدری پرروعه که حد ندارهبه ...

دو دفعه باهاش سرد برخورد کن دیگه درخواست نکنه

مثلا اومد برنج و ...بگیره یا نده یا بهش بگو فقط مواقع ضروری ازت کمک بخواد

من خونم جاروبرقی ندارم همسایم بهم گفت هر وقت خواستی بیا بگیر ببر جارو بزن 

من بهش گفتم اگه یه وقتی جایی لنگ چیزی بودم ازت کمک میگیرم ولی برا چیزای دائمی خوشم نمیاد از کسی چیزی قرض بگیرم

چون بلاخره که چی یبار آدم قرض کنه بقیش چی؟

شما هم یبار بهش بگو فقط برا کارای ضروری بهت رو بندازه

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

من جدا شدم و تنها زندگی میکنمنمیدونم چجوری روم شد دیگه جدیدا خجالت نمیکشم از شوهرش 😁😁البته اوناهم ...

پس اگه جدا شدی وقتی شوهرش میاد یک‌کم محتاط تر باش و لحظه ای وانستا. خدایی نکرده شوهرش توهم نزنه و دردسر نشه برات

پس اگه جدا شدی وقتی شوهرش میاد یک‌کم محتاط تر باش و لحظه ای وانستا. خدایی نکرده شوهرش توهم نزنه و در ...

شوهرش همسن بابامه 

فقط این دفعه موندم دیگه هیچوقت نمیمونم 

بعدم کلا رفتم تو اتاق پیش دخترشون که همسن منه فقط موقع شام بیرون اومدم

🪷 سروناززز 🪷