2777
2789
عنوان

این داستان همسایه ی پرووو

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 45 پست
پس اگه جدا شدی وقتی شوهرش میاد یک‌کم محتاط تر باش و لحظه ای وانستا. خدایی نکرده شوهرش توهم نزنه و در ...

اصلا میدونی چیشد که موندم بیشتر انگار تو نقش دوست دخترشون موندم تا در نقش همسایه

دخترشون خیلی اصرار کرد بمونم بریم اتاقش کادوهای تولدشو نشونم بده و صحبت کنیم و قرار بود یه مدل نماز یادش بدم و...

تازه میگفت شبم بمون🤣🤣

خلاصه که به هر بهانه ای که بگیم موندم و خوش گذشت ولی دیگه هیچوقت نمیمونم 

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

چرا من عین همسایه ی توعم؟؟؟؟؟!!!!!تو از همسایت با تعاریفی که کردی خوشت نمیادولی اینا از من خیلی خوشش ...

منم ازش خوشم میومد ولی انقدر برام مزاحمت ایجاد کرد که نمیخوام ببینمش

از این نظر گفتم مثل همسایه مایی که اون خانومم میومد خونه ما ساعت ۱ شب تازه در میزد میدید که ما لامپامون خاموشه و داریم میخوابیم بازم روشو کم نمیکرد بره میومد داخل تااااا ساعت ۳ صبح میشست اینجا

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو دفعه باهاش سرد برخورد کن دیگه درخواست نکنهمثلا اومد برنج و ...بگیره یا نده یا بهش بگو فقط مواقع ض ...

ببین انقدر پرروعه که اصلا سگ محل کردن حالیش نیست

یعنی حالیش میشه ولی خودشو میزنه به اون راه

از ۴ جا دارن کرایه میگیره دو واحد خونه،یه مغازه و یه زیر زمین بزرگ ولی همه رو خرج شیشه میکنن و از اینور بچه هاشون گرسنه میمونن

اومده به من میگه وسایل ارایشتو میدی به من ؟

یه مانتوی نو مجلسی دارم اونو چند روز پیش میخواست ندادم بهش

خسته شدم،تا صبح بیداره شبا همش بالا سرم ما وسایل میشکنن تو دعواهاشون 

نمیتونی درک کنی که چقد مزاحمت ایجاد میکنن واسه ما

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
منم ازش خوشم میومد ولی انقدر برام مزاحمت ایجاد کرد که نمیخوام ببینمشاز این نظر گفتم مثل همسایه مایی ...

خوب گلم بازم شبیه همسایه شما نیستم 

چون اینا خودشون به من گفتن و ازم خواستن که برم پیششون 

و خودشونم خواستن و اصرار کردن ‌که شام بمونم 

اگه یه درصد حس کنم دوست ندارن نمیمونم و اینکه بدون دعوت و سر زده هیچ جایی نمیرم

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

خوب گلم بازم شبیه همسایه شما نیستم چون اینا خودشون به من گفتن و ازم خواستن که برم پیششون و خودشونم خ ...

عزیزم فقط از این نظر گفتم که گفتی زیاد موندی خونشون 

به هر حال ببخش اگه ناراحت شدی گل

منظوری نداشتم

ببین انقدر پرروعه که اصلا سگ محل کردن حالیش نیستیعنی حالیش میشه ولی خودشو میزنه به اون راهاز ۴ جا دا ...

چرا درکت میکنم

ولی با چیزایی که تعریف کردی تابلوعه خیییلی رو دادی بهش

لوازم آرایش خیلی شخصیه و واقع ممکنه مریض بشی و هزارتا بیماری چشم و پوست و...خدای نکرده بگیری

یبار قاطع بهش بگو من بدم میاد وسیله به کسی قرض بدم

یا در زد باز نکن بعدا گلگی کرد بگو هندزفری گوشم بود لطفا ایندفه خواستی بیای به گوشیم پیام بده اول، اگه شرایطشو داشتم خودم بهت پیام میدم که بیای

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

عزیزم فقط از این نظر گفتم که گفتی زیاد موندی خونشون به هر حال ببخش اگه ناراحت شدی گلمنظوری نداشتم

نه عزیزم ناراحت نشدم فقط دوست ندارم منو شبیه همسایت بدونی

چیزایی که ازش تعریف کردی خیلی وحشتناک بود😂😂😂

به من بگو پرو ولی نگو شبیه اون زنه😂😅

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

چرا درکت میکنمولی با چیزایی که تعریف کردی تابلوعه خیییلی رو دادی بهشلوازم آرایش خیلی شخصیه و واقع مم ...

قرض نه میگه بده به خودم

من نمیتونم به مهمون سگ محل کنم

ولی دیگه از اون روزی که برنج ازم گرفت خیلی ازش بدم اومد

خدا شاهده یه وقتایی نون پیدا نمیکنن بخورن خودم بهشون برنج خام دادم گفتم برو بپز بده بچه هات گرسنه نخوابن

ولی اون روز اومده میگه برنجمون هندیه دخترم میخواد واسه دوست پسرش غذا ببره روش نمیشه برنج هندی ببره

خوب دخترت بیخود میکنه وقتی ندارین براش غذا میبره

نه عزیزم ناراحت نشدم فقط دوست ندارم منو شبیه همسایت بدونیچیزایی که ازش تعریف کردی خیلی وحشتناک بود😂 ...

این اعجوبه ست

حالا یه کم از شوهرم خجالت میکشه 

یعنی شوهرم خیلی بهش رو نمیده وگرنه از خونمون نمیرفت

قرض نه میگه بده به خودممن نمیتونم به مهمون سگ محل کنمولی دیگه از اون روزی که برنج ازم گرفت خیلی ازش ...

باور کن اون فهمیده تو دلسوز هستی میاد با آه و ناله کردن درخواست های نابجا میکنه

دلتو سنگ کن و به هیچچچ وجه رو نده بهش

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

باور کن اون فهمیده تو دلسوز هستی میاد با آه و ناله کردن درخواست های نابجا میکنهدلتو سنگ کن و به هیچچ ...

دقیقا همینطوره

میدونه دلم واسه بچه هاش میسوزه اونارو میندازه وسط 

همش میگه فلا چیزو داری بدی واسه بچه های بدبختم شام درست کنم غذا ندارن

اخه زنیکه سگ صفت چطور دلت میاد ۵۰ میلیون میدی داخل زیپ کیپ شیشه میخری که یه وقت لنگ نمونی

ولی زردچوبه و گلاب و....پول نداری بخری

من بالای منبر نرفتماینجا اصولا کسی خونه کسی نمیره و عموما اهل سرک کشیدن نیستن

ماهم اهل سرک کشین نیستیم خودشون چون خیلی دوسمون دارن اصرار میکنن که بریم خونشون 

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

من ۷سال یجا مینشستم حتی نمیشناختم همسایه ها رو ولی تو محل جدید تازه با پدیده همسایه و خوبی هاش آشنا ...

اره راست میگین

کاش منم با همسایه هامونو دوس بودیم و خیلی اینطوری کمک دست هم میشم

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم