2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوش جان❤️ دوست داشتی طرز تهیه و پختش رو برامون بزار

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

طرز تهیش کو  یالدا جان؟!😍 با فر ؟

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

به به😍

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

• شیر گرم: ۱ پیمانه (۲۵۰ میلی‌لیتر)
  • شکر: ۱/۳ پیمانه (۶۵ گرم)
  • کره ذوب‌شده: ۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • آرد سفید: حدود ۳.۵ پیمانه (۴۴۰ گرم، به تدریج اضافه شود)
  • خمیر مایه خشک فوری: ۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • کره نرم شده: ۵۰ گرم
  • شکر قهوه‌ای: ۱/۲ پیمانه
  • دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه‌ای: ۱۰۰ گرم
  • کره نرم شده: ۳۰ گرم
  • پودر قند: ۱/۲ پیمانه
  • وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • شیر یا خامه: ۱–۲ قاشق غذاخوری (در صورت نیاز برای رقیق شدن)
  • شیر را ولرم کنید (حدود ۴۰ درجه).
  • شیر + ۱ قاشق غذاخوری شکر + خمیر مایه را مخلوط کنید.
  • بگذارید ۱۰ دقیقه بماند تا کف کند (نشانه فعال شدن).
  1. تخم‌مرغ، زرده، شکر، کره ذوب‌شده، نمک و شیر را مخلوط کنید.
  2. آرد را کم‌کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر لطیف و چسبنده ولی قابل کار با دست به دست آید.
  3. خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید تا کش‌دار شود.
  4. روی خمیر را بپوشانید و بگذارید در جای گرم ۱ تا ۱.۵ ساعت استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.
  • شکر قهوه‌ای و دارچین را مخلوط کنید.
  1. خمیر را روی سطح آردپاشی‌شده به صورت مستطیل (حدود ۳۰×۴۰ سانتی‌متر) باز کنید.
  2. کره نرم‌شده را روی خمیر بمالید.
  3. ترکیب دارچین و شکر را روی کره پخش کنید.
  4. از سمت بلندتر رول کنید و سفت بپیچید.
  5. با چاقوی تیز یا نخ دندان، رول‌ها را به ۱۲ تکه مساوی ببرید.
  • رول‌ها را در قالب چرب‌شده بچینید (کمی فاصله بدهید).
  • روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید ۳۰–۴۵ دقیقه استراحت کند تا پف کند.
  • فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • رول‌ها را به مدت ۲۰–۲۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
  • پنیر خامه‌ای، کره، پودر قند و وانیل را مخلوط کنید تا کرمی و یکدست شود.
  • در صورت نیاز کمی شیر برای رقیق شدن اضافه کنید.
  • بلافاصله بعد از خروج از فر، گلیز را روی رول‌های داغ بریزید تا جذب شوند.
  1. دقت در دمای شیر: شیر داغ باعث کشتن خمیرمایه می‌شود.
  2. آرد را کم‌کم اضافه کنید: آرد زیاد خمیر را سفت و خشک می‌کند.
  3. استراحت کافی: هر دو استراحت (قبل و بعد از رول کردن) بسیار مهم هستند.
  4. برش با نخ دندان: برش صاف‌تری می‌دهد و شکل رول را خراب نمی‌کند.
  5. فر را از قبل گرم کنید: پخت یکنواخت تضمین می‌شود.
  6. پنیر خامه‌ای هم‌دمای محیط: برای داشتن گلیز یکدست.
  7. رول‌ها را زیاد نپزید: خشک می‌شوند. طلایی شدن سطح کافی‌ست.