2777
2789
عنوان

گریپ میکسچر نرس هارویز و رفلاکس کودک مامانا بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 77 پست
من واسه پسرم ار ای گرفتم یبوست شدید گرفت داروها هم فایده نداشت دیگ موندم چیکار کنم بازم ببرمش دکتر ع ...

این بچه هم بی قرار شد با ای ار و مدام بالا میاورد . تو خواب انگار دماغش کیپ شده . شیر خیلی میاد تو گلوش و مث خفگی میشه یهو . وقتی شیر میخوره همش سر صدا میکنه انکار شیر تو گلوش میپره . انگار همش ادامس میجوه . هر قطره ایم میدم بالا میاره  

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

ای آر ب خاطر غلیظ بودنش یبوست میاره بعد من قطره بی بی کر هم تجویز کرد دکتر ک در کنار ببلاک ای آر یبو ...

نوزاد خیلی بی قراره بالا هم میاره 

این شیرو بهش دادید وزن گرفت؟،

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، ایشالللهپسرم پنج ماه و ده روز بود خوب شدمن دست تنها، تا اون مدت کل ۲۴ساعت رو ۲ساعت میخوابیدمبعد ...

وای خدا کنه اینم خوب بشه کلافه شدم 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

این بچه هم بی قرار شد با ای ار و مدام بالا میاورد . تو خواب انگار دماغش کیپ شده . شیر خیلی میاد تو گ ...

دقیقا مثل پسر من 

پسرم همش دستشون تو دهنش میکنه جیغ میزنه .

بینیش اینقدر کیپ مبشه قطره میریزم 

بعدشم۳که شیر خورد تموم شد گریه میکنه؟؟

اگه میتونی ببر دکتر علی اصغر حلیمی توی شهرک راه آهنه.خدای بچس

شهرک راه اهن کجاس ؟ من کرمانشاهم

دقیقا مثل پسر من پسرم همش دستشون تو دهنش میکنه جیغ میزنه .بینیش اینقدر کیپ مبشه قطره میریزم بعدشم۳که ...

دقیقااا اینم دستش دهنشه و جیغ میزنه شیرشو خورد بعدش همش جیغ جیغ میکنه سکته کردم دیگ 

دقیقااا اینم دستش دهنشه و جیغ میزنه شیرشو خورد بعدش همش جیغ جیغ میکنه سکته کردم دیگ

بخاطر اینکه معدش میسوزه دلم واسش میسوزه نمیتونم کاری کنم 

بچه شما وزن گرفته ؟

دقیقا مثل پسر من پسرم همش دستشون تو دهنش میکنه جیغ میزنه .بینیش اینقدر کیپ مبشه قطره میریزم بعدشم۳که ...

بخاطر اینکه معدش میسوزه دلم واسش میسوزه نمیتونم کاری کنم بچه شما وزن گرفته ؟

وزنش ۷کیلوه ولی لاغره طفلک منم انقد غصشو میخورم . تو پدی لاکت دادی؟,

من ببلاک ار ای دادم بچم نابود شد حذفش کردم 

۷ کیلو خیلی خوبه 

بچه من ۵۵۰۰0 

الان شیر خودمو میخوره با شیر کمکی خارجی گرفتم 

بچه شما گردن گرفته؟

بچه من خس خس سینه هم دارع 

مال شما هم دارع

من ببلاک ار ای دادم بچم نابود شد حذفش کردم ۷ کیلو خیلی خوبه بچه من ۵۵۰۰0 الان شیر خودمو میخوره با شی ...

منم اول ببلاک کامفورت میدادم عوض کردم ای ار دادم اصن مث دیوونه ها شد دوباره کامفورت دادم یه ماه اول شیر خودمو میخورد جیغای بنفشی میکشید دل ادمو کباب میکرد شوهرم دیگ اجازه نداد شیر خودمو بدم گفت شکم بچه پاره شد از جیغ زدن 

بچه من خس خس سینه هم دارع مال شما هم دارع

اره خیلی مخصوصا تو خواب اصلا رو به بالا نمیخوابونم فقط به پهلو میزارمش وگرن خفه میشه دور از جونش

منم اول ببلاک کامفورت میدادم عوض کردم ای ار دادم اصن مث دیوونه ها شد دوباره کامفورت دادم یه ماه اول ...

بخاطر تغذیه هیچ نمیتونیم بخوریم من میترسم شیرم خشک بشه 

اره خیلی مخصوصا تو خواب اصلا رو به بالا نمیخوابونم فقط به پهلو میزارمش وگرن خفه میشه دور از جونش

بچه منم دوبار نزدیک بود خفه بشه واسش تشک مخصوص رفلاکس بگیر از اون روز شبا همش بالاسرشم میتزسم  خفه بشه