sonera مدیر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 8376 عنوان گریپ میکسچر نرس هارویز و رفلاکس کودک مامانا بیاید لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 77 پست سلام پسر من سه ماه و نیمشه و رفلاکس پنهان داره شوهرم رفته داروخانه اینو بهش دادن دکترم بردمش کولیکز داد که بدتر شد هزار برابر . کسی تجربه نرس هارویز داره بگه لطفا عضو گروه یک ستاره⭐ ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰ 💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸) 1404/04/27 | 17:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بخورسرد۱۴۰۰ عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 2826 دوتا دکتر خیر ندیده بردم حفتشون کولیکز دادن یکی هم گریپ میکسچر داد ک اصن داغون شد بچم چون کولیک هم داشته بچتون احتمالا ....متاسفانه داروهای کولیک رفلاکس تشدید میکنن چون اسانس بابونه زیره پرتغال دارن و معمولا اینا خودشون رفلاکس آورن
کوفته2 عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 5314 دوتا دکتر خیر ندیده بردم حفتشون کولیکز دادن یکی هم گریپ میکسچر داد ک اصن داغون شد بچم نرس هارویز هم مثل کریپ میکسچر هست بهش نده
لیدارنگی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 5893 دوتا دکتر خیر ندیده بردم حفتشون کولیکز دادن یکی هم گریپ میکسچر داد ک اصن داغون شد بچم متاسفانه تا شش ماهگی نوزادا اذیت هستنپسر من کولیک شدید داشت پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
ملکا1400 عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 4400 بچه من نفخم داره ها ولی رفلاکسش خیلی اذیتش میکنه غروب ک میشه بی قراریاش شروع میشه تا وقتی که بخوابه اینجور که میگی بچه شما کولیک داره همین گریپ بهش بده شاید یه کمی بهتر بشه کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
sonera مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 8376 چون کولیک هم داشته بچتون احتمالا ....متاسفانه داروهای کولیک رفلاکس تشدید میکنن چون اسانس بابونه زیره ... ای بابا . حالا کی خوب میشه رفلاکس عضو گروه یک ستاره⭐ ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰ 💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸)
لیدارنگی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 5893 یه تایپیک بزنید با عنوان اگه کسی نوزادش رفلاکس پنهان داشت راهنمایی کنه پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
sonera مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 8376 متاسفانه تا شش ماهگی نوزادا اذیت هستنپسر من کولیک شدید داشت شیش ب بعد خوب میشه؟ عضو گروه یک ستاره⭐ ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰ 💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸)
بخورسرد۱۴۰۰ عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 2826 دقیقا این کارا هم میکنم متاسفانه رفلاکس هم مث کولیک دوره داره باید بگذرونه ولی حتما برا درمانش متخصص اطفال خوب پیدا کن ک طولانی نشه
sonera مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 8376 یه تایپیک بزنید با عنوان اگه کسی نوزادش رفلاکس پنهان داشت راهنمایی کنه ممنون عزیزم عضو گروه یک ستاره⭐ ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰ 💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸)
۱۲۱۲۰ عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 7051 برم داروخانه بگم قطره ددی لاکت؟ شیر خشک ببلاک کامفورت میخوره یبار ای ار گرفتم براش یه روز کاملو فقط ... من واسه پسرم ار ای گرفتم یبوست شدید گرفت داروها هم فایده نداشت دیگ موندم چیکار کنم بازم ببرمش دکتر علایم پسر شما چیه پسرم همسن شماست چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘
لیدارنگی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 5893 شیش ب بعد خوب میشه؟ بله، ایشالللهپسرم پنج ماه و ده روز بود خوب شدمن دست تنها، تا اون مدت کل ۲۴ساعت رو ۲ساعت میخوابیدمبعد اون خوابش تنظیم شد جون تازه گرفتم پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
بخورسرد۱۴۰۰ عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 2826 ای بابا . حالا کی خوب میشه رفلاکس باید درمانش کنی عزیزم دختر من ک ی سال و نیم درگیرش بود انواع شربت ها فاموتیدین رانیتیدین اس امپرازول دایمیتیکون پدی لاکت امتحان کردم
ستیا_bb عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 1463 دوتا دکتر خیر ندیده بردم حفتشون کولیکز دادن یکی هم گریپ میکسچر داد ک اصن داغون شد بچم اگه میتونی ببر دکتر علی اصغر حلیمی توی شهرک راه آهنه.خدای بچس
ستیا_bb عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 1463 برای پسر من نوزده سال پیش برای رفلاکیش یه قطره داد بچم خوب شد.گفت فقط دوقطره روزی بده تا نه ماهگی
بخورسرد۱۴۰۰ عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 2826 من واسه پسرم ار ای گرفتم یبوست شدید گرفت داروها هم فایده نداشت دیگ موندم چیکار کنم بازم ببرمش دکتر ع ... ای آر ب خاطر غلیظ بودنش یبوست میاره بعد من قطره بی بی کر هم تجویز کرد دکتر ک در کنار ببلاک ای آر یبوست ش رفع بشه و رفلاکس درمان بشه