2777
2789
عنوان

گریپ میکسچر نرس هارویز و رفلاکس کودک مامانا بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 77 پست
دوتا دکتر خیر ندیده بردم حفتشون کولیکز دادن یکی هم گریپ میکسچر داد ک اصن داغون شد بچم

چون کولیک هم داشته بچتون احتمالا ....متاسفانه داروهای کولیک رفلاکس تشدید میکنن چون اسانس بابونه زیره پرتغال دارن و معمولا اینا خودشون رفلاکس آورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا دکتر خیر ندیده بردم حفتشون کولیکز دادن یکی هم گریپ میکسچر داد ک اصن داغون شد بچم

متاسفانه تا شش ماهگی نوزادا اذیت هستن

پسر من کولیک شدید داشت

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
بچه من نفخم داره ها ولی رفلاکسش خیلی اذیتش میکنه غروب ک میشه بی قراریاش شروع میشه تا وقتی که بخوابه

اینجور که میگی بچه شما کولیک داره همین گریپ بهش بده شاید یه کمی بهتر بشه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
چون کولیک هم داشته بچتون احتمالا ....متاسفانه داروهای کولیک رفلاکس تشدید میکنن چون اسانس بابونه زیره ...

ای بابا . حالا کی خوب میشه رفلاکس

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

متاسفانه تا شش ماهگی نوزادا اذیت هستنپسر من کولیک شدید داشت

شیش ب بعد خوب میشه؟

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

یه تایپیک بزنید با عنوان اگه کسی نوزادش رفلاکس پنهان داشت راهنمایی کنه

ممنون عزیزم 

برم داروخانه بگم قطره ددی لاکت؟ شیر خشک ببلاک کامفورت میخوره یبار ای ار گرفتم براش یه روز کاملو فقط ...

من واسه پسرم ار ای گرفتم یبوست شدید گرفت داروها هم فایده نداشت دیگ موندم چیکار کنم بازم ببرمش دکتر 

علایم پسر شما چیه 

پسرم همسن شماست

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

شیش ب بعد خوب میشه؟

بله، ایشاللله

پسرم پنج ماه و ده روز بود خوب شد

من دست تنها، تا اون مدت کل ۲۴ساعت رو ۲ساعت میخوابیدم

بعد اون خوابش تنظیم شد جون تازه گرفتم

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
من واسه پسرم ار ای گرفتم یبوست شدید گرفت داروها هم فایده نداشت دیگ موندم چیکار کنم بازم ببرمش دکتر ع ...

ای آر ب خاطر غلیظ بودنش یبوست میاره بعد من قطره بی بی کر هم تجویز کرد دکتر ک در کنار ببلاک ای آر یبوست ش رفع بشه و رفلاکس درمان بشه