2777
2789

سلام پسر من سه ماه و نیمشه و رفلاکس پنهان داره شوهرم رفته داروخانه اینو بهش دادن دکترم بردمش کولیکز داد که بدتر شد هزار برابر . کسی تجربه نرس هارویز داره بگه لطفا

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریپ میکسچر کلا بر دلپیچه خوبه من بچم کوچیک بود میدادمش یه کمی ارومتر میشد

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

هر دارویی ک برای درمان کولیک باشه رفلاکس تشدید میکنه مث کولیکز ب نظرم برای رفلاکس قطره یخچالی پدی لاکت و پودر امپرازول اطفال عالیه شیرخشک ای آر هم باید بدید مث ببلاک ای آر ک غلیظ و جلوی استفراغ کودک میگیره

گریپ میکسچر کلا بر دلپیچه خوبه من بچم کوچیک بود میدادمش یه کمی ارومتر میشد

بچه من نفخم داره ها ولی رفلاکسش خیلی اذیتش میکنه غروب ک میشه بی قراریاش شروع میشه تا وقتی که بخوابه

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

هر دارویی ک برای درمان کولیک باشه رفلاکس تشدید میکنه مث کولیکز ب نظرم برای رفلاکس قطره یخچالی پدی لا ...

برم داروخانه بگم قطره ددی لاکت؟ شیر خشک ببلاک کامفورت میخوره یبار ای ار گرفتم براش یه روز کاملو فقط جیغ میزد 

برم داروخانه بگم قطره ددی لاکت؟ شیر خشک ببلاک کامفورت میخوره یبار ای ار گرفتم براش یه روز کاملو فقط ...

قطره پدی لاکت یخچالی پودر امپرازول ک صبح ناشتا بش میدی آره داروخانه خودش راهنماییت میکنه  بره رفلاکس شیرخشک قطعا باید بر پایه ای آر باشه

عزیزم دکترش رو تغییر بدین

دوتا دکتر خیر ندیده بردم حفتشون کولیکز دادن یکی هم گریپ میکسچر داد ک اصن داغون شد بچم 

برای رفلاکس سرش ب حالت شیب دار بذار تشک و بالش ضدرفلاکس سیسمونی فروشا و دیجی کالا دارن حتما بگیر برا ...

دقیقا این کارا هم میکنم