2777
2789

🔊👤 بیرون گود نشستن میگن لنگش کن 👤🔊

●●● تو این ●نیی●نیی●ساایتت● بعضیااا که میان تو کامنت و اظهارنظر کردن و نوشتن و یادداشت کنن واقعا عین این ضرب المثل ((● بیرون گگود نشستن میگن لنگگش کن ●)) هستن هیچ اطلاعات و اینفورمیشنی ندارن توی یه موضوع و محتوایی میان مثلا نصیحت و پند و اندرز و مشورت و راهنمایی و پاسخگویی و توضیحات و تشریحات و تفسیرات مینویسن و ادمیزااد حرص و جوش می‌خورد و قلل قلل میجوشه و مات و مبهوت میمونه و خشککش میزنه وقتی تجربیاتی و تجسس و جستجو و آنالیز و بررسی و تجزیه و تحلیلی ندارن نسخخهه تجویز نکنین و مشقق و دیککته ننویسین و چرند و پرند و پرت و پلا و خزعبلات و اراجیف ترویج و تحویل و گسترش ندین حتی آرایشگر و پیرایشگر و خیااط انقدر دبدبه کبککبه و قولدورم مولدورم ندارن که بااد به غغببغغبب بندازن اظهارنظر و پاسخگویی کنن مثال این موضوع (( ● بیکارم و شغلی و بیزینسی ندارم چییی برم ؟؟‌؟؟ ●))‌ میان میگن برو رشته و مهارت های (( ●●خیاااااطی و دوخت و دوز ●● ●●ارااایشگگرری و پیراایشگگرری  ●● ووو •••• )) خیاطی و ارایشگری دوتا رشته و مهارت پر استرس و پر اضطراب و زحمتکشی و پر اصطحلاکی فیزیولوژیکی اناتومی بدنی و جسم هستش که کمردرد و گردن درد و دست درد و پا درد ووو ••• دارن بعدم هردو شون به آدم‌های دست و پا چللفتیی و چللمنیی احتیاج و نیازمندی ندارن و باید کلی مصیبت و بلایا و مخمصه و بدبختی و مشقت و تلاش و کوشش و ششصد تا وظیفه و تکلیف و مسئولیت داشته باشی و کلی اتفاقات و وقایع پیشبینی نشده و پیشگویی نشده میفته که باید مدیریت و نظارت و کنترل و رسیدگی و چیرگی داشته باشی بعدم رشته و مهارت هایی هستن که کلی باید یادگیری و کار ععممللی و پروفشنال و حرفه ای و هزینه و برنامه چینی و تجهیزات و لوازم و ابزارآلات و وسیله وووو •••• میخواد که باید بدون معطلی و تاخیری انجامشون بدین و این رشته و مهارت ها آدمهای شخصیت و کاراکتر با ثبات و استیبیلیتی و زحمتکش و مستقل و منظم و با دیسیپلین و مدیر و مدبر و تلاشگر و کوششگر وووو ••• احتیاج و نیازمندی داره وقتیکه بیررون گگوووودد ننششسستتیینن ننگگیینن للننگگشش ککنن !!!! ●●●

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••