2777
2789
عنوان

جدایی برای خیانت تو عقد

243 بازدید | 21 پست

امروز یه چیزی دیدم تو اینستا میگفت فرقی نداره شوهرته یا دوست پسرت یا برادرت مردی که بتونه ببینه تو دالی گریه میکنی و بی تفاوت باشه تورو دوست نداره و دوست داشتنش الکیه!!

چقدرم راست میگه دقیقا مثل نامزدم اشک منو در میاورد سر چیزای بی ارزش مسخره ناراحتم میکرد بعد من عین چی گریه میکردم مثلا تو خیابون بودیم راهشو میکشید میرفت،یا تو خونه بودیم بی تفاوت میخوابید یا بی تفاوت کارشو میکرد اصلا دلش به رحم نمیومد که مثلا من اشک این دخترو دراوردم برم از دلش دربیارم یه عذر خواهی کنم!که اخر سرم خیانتشو فهمیدم!علی رغم اون همه عشق...و جالبه خیانتشو فهمیده بودم و گریه میکردم باز اون قهر کرد رفت...مکانیزم کثیفی داشت!!امروز مشاورم میگفت اینکه خیانت کرده چشمشم همیشه میچرخیده یعنی این اون همه عشقی که به تو ابراز میکرده به هرکس دیگه ای میکرده براش فرقی نداشته!!

شغلش چی بود

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسره سابق منم اینجوری بود

از گریه هلاک میشدم 

بی تفاوت بی تفاوت مثل سنگ!!

اینا مرد نیستن

نر هم نیستن

ی مشت پسر بچه ۵ ساله عقده ای ان

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!

اره بنظر منم توجه نکردن نشونه مهمیه 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

همسره سابق منم اینجوری بوداز گریه هلاک میشدم بی تفاوت بی تفاوت مثل سنگ!!اینا مرد نیستننر هم نیستنی م ...

دقیقا اخه خیلی میگقت من غیرتیم و یه سره گیر میداد بعد مثلا تو خیابون سر یه چیز فوق العاده مسخره که چرا رفتیم تو اون مغازه جنساشو ببینی اشک منو دراورده بود بعد منم پغزم کار نمیکرد دیگه همینطوری گریه ی شدید بعد این تند تند راه میرفت جلو جلو انگار اصلا من زن این نیستم منم همینطوری پشت سرش با گریه عقب تر میرفتم....وای خاک تو سرم چقدر بد بود

هرخانمی خیانت با چهارتا دادو بیداد قهر بدون اقدم گذشت کنه مطمعن باشه هیچ وقت آرامش نمیرسه وتکرارش هم بارها میبینه پس از خیانت نگذرین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اگه زیاد ازین سلاح استفاده میکردی معلومه بی اثر میشه عزیزم

زیاد نبود عزیزم،وقتی طرفت سر اینکه تو ماشین گوشیت از دستت افتاده سرت دادو بیداد و هوار میکنه مگه میشه گریت نگیره!!اصلا بار اولیم ک گریه کردم همین شکلی بود!!!

هرخانمی خیانت با چهارتا دادو بیداد قهر بدون اقدم گذشت کنه مطمعن باشه هیچ وقت آرامش نمیرسه وتکرارش ه ...

اره اصلا نمیگذرم جدا میشم،خیلی سادس اخه،شما فکر کن مثلا من یا هر زن دیگه ای هیچ وقت متوجه اون خیانت اگر نمیشدیم همینطوری ادامه پیدا میکرده ...یعنی طرف تا قبل اینکه من بفهمم پشیمون نبوده،پس چیو ببخشم؟؟!قبول دارم حرقتو

زیاد نبود عزیزم،وقتی طرفت سر اینکه تو ماشین گوشیت از دستت افتاده سرت دادو بیداد و هوار میکنه مگه میش ...

در این مواقع نباید گریه کنی باید گوشیتو بر میداشتی و یه نگاه عاقل در سفیه بهش میکردی و محلشم نمیدادی تا حساب کار دستش بیاد البته شغل شوهرتم موثره ها چون تو محیط کاملا مردونه کار میکنن درک خانوما بذاشون یکم سخت میشه خیانتش در چه حد بوده؟

دقیقا اخه خیلی میگقت من غیرتیم و یه سره گیر میداد بعد مثلا تو خیابون سر یه چیز فوق العاده مسخره که چ ...

عزیزم برای مسئله ب این سادگی گریه میکردی؟؟!!

اینجوری اعصاب خرد کن هستی ک گلم

راستش منم ببینم خواهرم برای چنین مسائلی همش گریه میکنه

دوبار محل میدم بار سوم ولش میکنم ب حال خودش

گریه من بابت این بود ک مثلا تو روی من می‌گفت هنوز فلانی(دوشت دخترش) رو دوست دارم

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!
در این مواقع نباید گریه کنی باید گوشیتو بر میداشتی و یه نگاه عاقل در سفیه بهش میکردی و محلشم نمیدادی ...

اصلا خیلی شدید بود پرخاشگریش اخه سر چیزای مسخره مثلا چرا شلوارت نخ کش شده،چرا گوشی از دستت افتاد تو ماشین،چرا کش موت از دستت افتاد چرا رفتی اون لباسو نگاه کردی!خیانتشم ساعت ۱۲ شب به من شب بخیر گفته بود رفته بود ساعت ۱ شب به دختره زده بود که عشقم من بخدا خیلی سرم شلوغه اگر زیاد نمیتونم پیشت باشم منو ببخش ترخدا ناراحت نباش از من جوابمو بده و...انقدر ک منت اونو کشیده بود منت منو نکشیده بود...اونم یه ماه بعد عقدمون تو اوج عشق و عاشقی 

عزیزم برای مسئله ب این سادگی گریه میکردی؟؟!!اینجوری اعصاب خرد کن هستی ک گلمراستش منم ببینم خواهرم بر ...

خوب عزیزم شما پرخاش ایشونو ندیدی!من تو خونه ای بزرگ نشدم که کسی سرم داد بزنه یا توهین کنه !!مگه جنگله!خدا زبون داده حرف بزنیم!بعدمثلا طرف فکر کن تو پاساژ جلو اونهمه غریبه بهت فحش و داد بیداد کنه یهو شما واقعا گریت نمیگیره؟یا یهو لیوانو بکوبونه به کابینت و داد بزنه عادیه واستون؟یا تو گوشیش خیانت ببینی به یکی دیگ گفته عشقم واست عادیه واقعا؟