2777
2789
عنوان

اگه بخام مهریه بگیرم ولی زندگی کنم توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 110 پست
احه نمیخواد مهریه بده گفتی توافقی جدا میشی و هیچی نمیخوای میگه نه؟

میگ نمیخام زندگیم خراب شه

خودش خونواده درس حسابی نداره..نمیخاد برگرده دیگ ب خونه خودشون

میخاد خونه زندگیش باشه و بچش باشه ولی کاراشم بکنه

میگم بریم جداشیم میگه نمیام جایی

داره هروز لج میکنه باهام

نمیدونم دیگ چیکاکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد که‌ از هم سرد شدین؟🥲به زوج درمانگر مراجعه کردید تاحالا؟

خیانتاش و فحشاش و تحقیراش میکرد و توقع داشتم من قهر نکنم و زود حرف بزنم باهاش..

انقد کرد و کرد ک دیگ یه ماهه گفته کار نداشته باش ب من ..

هروزم داره بیشتر لج میکنه

من ازش متنفر شدم ولی نمیدونم چیکاکنم

پس وکیل چی گف ک اگ تو بخای زندگی کنی و اون بخاد طلاقت بده باید یه خونه اجاره کنه و خرجتم بده ..مهریت ...

وکیل ها حرف زیاد میزنند در عمل اینجوری نیست 

اگر شما تمکین بکنی که شوهرت نخواد طلاق بده باید خونه برات بگیره 

مهریه هم در طول زندگی میتونی بگیری اگر شوهرت داشته باشه 

اما طلاق با مرد هست و بعد از طلاق هم وظیفه خونه و خرجی دادن به شما رو نداره

کوتاه اومدم والا بخدا کوتاه اومدم باز دیدم خیانت کرده دوباره..رفته دوتا گوشی خریده..خب چقد کوتاه بیا ...

بازم کوتا بیا ولی این بار کم کم رو خودت کار کن که از دلت بیرونش کنی و تموم تلاشتو کن حداقل تا دو سال دیگه یه کار و پس اندازی داشته باشی تا آزادانه بتونی جدا شی ، این بار فقط در ظاهر ببخشش گول رفتار عاشقانه شو نخور فقط تظاهر کن ، خودت تنهایی برو مشاور رو روانت کارت و استقلالت کار کن تا وقتی که کامل از چشت افتاد ولش کنی

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
زوج درمانگر هم ب تجویز روانشناس و مشاور اضافه شد تو نی نی سایت

کسی با شما حرف زد؟!

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

میگ نمیخام زندگیم خراب شهخودش خونواده درس حسابی نداره..نمیخاد برگرده دیگ ب خونه خودشونمیخاد خونه زند ...

پس دوستت داره والا میخواست طلاقت بده تو خونه خودش میموند لازم نیس برگرده خونه مادرش

وکیل ها حرف زیاد میزنند در عمل اینجوری نیست اگر شما تمکین بکنی که شوهرت نخواد طلاق بده باید خونه برا ...

ینی چی تمکین بکنم.. میشه بیشتر توضیح بدی

من فردا میخام برم دادگاه باید چی بگم..چیکاکنم ک بهم حق بدن 

من میخام زندگی کنم ولی بترسونمش ک بفهمه قصد جدایی دارم شاید جم کرد خودشو

خیانتاش و فحشاش و تحقیراش میکرد و توقع داشتم من قهر نکنم و زود حرف بزنم باهاش..انقد کرد و کرد ک دیگ ...

آها یعنی یه ماهه شدید ترشده مشکلتون...

برید مشاوره حتما

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

پس دوستت داره والا میخواست طلاقت بده تو خونه خودش میموند لازم نیس برگرده خونه مادرش

چ دوس داشتنی ک نصف شب میاد..صب زود میره

همش میگف سرم شلوغه ک نمیبرم بیرون شمارو ..اللن هروز مغازه رو ول میکنه میره تفریح با دوستاش

خیانت میکنه

منت میزاره سر خرجی ک میده

اینجا سایت عمومیه ب هر کامنتی دلم بخواد واکنش میدم ناراحتی حرفتو خصوصی بزن

حرف خصوصی باهات ندارم

مخاطب حرف منم استارتر بوده نه نخود آش دیگه ای

بازم کوتا بیا ولی این بار کم کم رو خودت کار کن که از دلت بیرونش کنی و تموم تلاشتو کن حداقل تا دو سال ...

بخدا از چشمم افتاده.. حتی ذره ای دوسش ندارم..

نبودنش دیگ اذیتم نمیکنه

مشکلم فقط پول و پسرمه

نمیزاره کار کنم