2777
2789
عنوان

اگه بخام مهریه بگیرم ولی زندگی کنم توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 110 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چیکاکنم..هروز داره بدتر میشههروز داره لج میکنه برا سوزوندن من

تو تایپک قبلیتم راهنمایت کردن چرا کوتا نیومدی چرا ادامه دادی تا باهات لج کنه تو که میگی شرایط جداشدن و مستقل شدن ندارم کاراشو نادیده میگرفتی به خودت برس سر خودتو گرم کن و کنارشم پس انداز کن و سعی کن نرمش کنی و یه مهارت تو لاینای آرایشگری یاد بگیری ، وقتی خودت پول در بیاری قدرت میگیری دیگه اونه که میترسه تو رو از دس بده

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
حق طلاق دارم

اون حق طلاق برای اینه که اگه روزی خودت بخوای جدا شی شوهرت نتونه اذیتت کنه نه اینکه شوهرت بخواد طلاقت بده و تو نذاری😅

اسی من تاپیکای قبلتم خوندم

بنظرم این زندگی قابل ترمیمه

همین که میترسونیش کافیه دیگه اسم مهریه و طلاق و .. رو نیار 

من جای شما بودم سعی میکردم مستقل بشم تا حداقل اگه روزی باز غلط اضافه کرد راحت تر بتونم جدا شم 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

خیلی کار مسخره ای میخوای بکنیاگه هم اینطور بخواد به راحتی میتونه طلاقت بده

پس وکیل چی گف ک اگ تو بخای زندگی کنی و اون بخاد طلاقت بده باید یه خونه اجاره کنه و خرجتم بده ..مهریتم هروق بخای میتونی تو زندگی بگیری

خانوما من یه برگه محضری دارم ک در صورت خیانت و توهین و کتک و .. بتونم جدا شم..بازم حق طلاق با مرده؟

حق طلاق از مرد ساقط نمیشه اما الان هر دوتاتون حق طلاق دارین 

مرد میتونه در هر زمانی زن رو طلاق بده اما در صورتیکه حق و حقوق خانوم رو بده 

یعنی مرد مهریه و نفقه رو بده مرد بخواد میتونه طلاق بده اما در مورد تقسیط مهریه اطلاع ندارم

اون حق طلاق برای اینه که اگه روزی خودت بخوای جدا شی شوهرت نتونه اذیتت کنه نه اینکه شوهرت بخواد طلاقت ...

همین الان داره کارایی ک خط قرمزمه انجام میده ک من بسوزم

هروز پس رفیق بازیه

رفته دوتا گوشی خریده 

شب دیر میاد

چیو ترمیم کنم؟

همین الان داره کارایی ک خط قرمزمه انجام میده ک من بسوزمهروز پس رفیق بازیهرفته دوتا گوشی خریده شب دیر ...

باهاش لج نکن و خودتو وابستش نشون نده 

یکم به خودت برس بلکه جذبت بشه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

تو تایپک قبلیتم راهنمایت کردن چرا کوتا نیومدی چرا ادامه دادی تا باهات لج کنه تو که میگی شرایط جداشدن ...

کوتاه اومدم والا بخدا کوتاه اومدم باز دیدم خیانت کرده دوباره..رفته دوتا گوشی خریده..

خب چقد کوتاه بیام ..چقد نادیده بگیرم

انقد ب خودم رسیدم و ندید ک دیگ کم آوردم

چی شد که‌ از هم سرد شدین؟🥲

به زوج درمانگر مراجعه کردید تاحالا؟