همیشه همین کارو میکنم..این بچه رو من دارم تنها بزرگ میکنم و همه چیش با منه جز پول تا کی تنا ببرمش .. ...
خب جدا شو مهریه ت رو بگیر حضانت بچه رو هم بگبر. چه اصراریه حتما هر دو والد تو به خونه بالا سر بچه باشید. وقتی اون فقط خرجشو میده و اسما پدره نه رسما
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
درد منم همینه ک انقد پولدار نیس ک بتونه مهریه رو بده.. نهایت سالی یه سکه یا هر ۶ ماه..بعد من هیچکیو ...
عزیزم حتما نباید جمایت کنن ازت تا جدا شی. این همه زن سرپرست خانوار.. خواهر دوست من بدون مهریه وبا دوتا بچه دبستانی از شوهر معتادش جدا شد. یکسال فقط موند خونه پدری و رفت سرکار. زندگیشو جمع و جور کرد. و رفت خونه اجاره کرد. اللن ۱٠سال بیشتره داره مستقل زندگی میکنه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
آخر نفهمیدم میخوای جدا بشی یا نه از طرفی میگی به همسرم میگم بیا جدا بشیم قبول نمیکنه از طرف دیگه میگی میخوام زندگی کنم اگه همسرم خواست طلاق بده تو دادگاه چیکار کنم طلاق نگیریم خب اگه شما میخوای جدا بشی سر همون مهریه فشار بیار مجبور شه بهت بده طلاقت هم میده یا بگو بخشیش رو میبخشم در ازای اینکه بیای طلاق بدی