2777
2789
عنوان

یه رمان با قلم قوی که پسر فقیر باشه

262 بازدید | 15 پست

دختره پولدار آخرشم خوب تموم شه 😂😂😂

حالا کنکور تموم شده یه ذره ریلکس کنیم 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

چطور دادیییی؟؟؟ خوب بود 🥹 ؟؟؟

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور دادیییی؟؟؟ خوب بود 🥹 ؟؟؟

اره به نظرم خوب بود حالا باید تحلیل کنم احتمالا فردا تحلیل کنم امروز حال ندارم

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

انشالله که همین امسال میری دانشگاهی که میخوایی 🥹💕✨

خسته نباشی

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

زیست و شیمی چطور بودن؟زیست بیشتر از شکل بود یا ترکیبی ؟شیمی چی مسئله زیاد داشت؟استرس دارم برا سال بعد 🥲

زیست و شیمی چطور بودن؟زیست بیشتر از شکل بود یا ترکیبی ؟شیمی چی مسئله زیاد داشت؟استرس دارم برا سال بع ...

زیست خوب بود بیشتر ترکیبی بود 

شیمی سخت 

عکسش هست کسی پشت سرم آب نریخت یک و دو جلد داره جلد اول بدبخت میشه جلد دوم با عشق ازدواج میکنه

موضوعش چطوریه؟

دختر که میخواد درس بخونه مامانش میگه ازدواج کن و ...از نیلوفر لاری هست خیلی قشنگ بود

اخرش قشنگه؟

بنظرت چطور بخونم اینارو خوب بزنم؟کسی نیست ازش بپرسم اطرافم

ببخشید مثل خر 

ولی وافعا سطح کنکور افتضاح سخت لو