2777
2789
عنوان

کسی هست بیاد بگه چکار کنم :(

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 54 پست

من و همسرم هم چند سال پيش دعوامون شده بود ديدم رفت بيرون البته روز بود اولين بارش بود منم خيلى عصبى شدم از اينكه رفت بيرون معلوم نبود كجاست كى برگرده تلفن رو هم جواب نميداد.منم لباسامو پوشيدم و اومدم بيرون كار خودشو تلافى كردم اونم  اومده بود خونه ديده بود نيستم يكم كه نگران شد جوابشو دادم و اومد دنبالم يكم حرف زديم و مشكلمون حل شد.خدارو شكر ديگه اينكارو تكرار نكرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بازی ؟؟؟ مشکل همینجاست از یک چیزی گیر میدیم به یک چیز دیگه و قضیه لوس میشه 

آخه میدونی ما باهم تو یه دفتر کار میکنیم صبح رفتم دفتر این اومد هر ۱دقیقه می‌گفت تو میخوای بری خونه بروهااا عصابم خرد شد گفتم مزاحمم میرم اومدیم غروب خونه بابام داشتیم مرتب میکردیم خونشونو دیدم یهو بی خبر اومد خونه داره بازی می‌کنه دیگه عصبی شدم توضیح هم می‌خوام توضیح نمی‌ده همش میگه تو شک داری در صورتی که اصلا شک نیس می‌دونم پیچوندناش واسه سیگار ولی ....خسته شدم نمی‌دونم چکارش کنم

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
برو دنبالش باهاش اشتی کن نزار یه شب هم ازت جدا بخوابه

تلفن جواب نمی‌ده در رو قفل کرده کجا برم؟جلو بابام نمایش داده

آخه میدونی ما باهم تو یه دفتر کار میکنیم صبح رفتم دفتر این اومد هر ۱دقیقه می‌گفت تو میخوای بری خونه ...

باهاش دوست شو ... یکبار بهش بگو دلم میخواد سیگار بکشم ببین چی میگه ...یواش یواش بهش نزدیک شو ..از چیزی بطور مستقیم جلوگیری نکن ... نظر من اینه 

الان پیام دادن بیفایدس عزیزم جلو پدرت شوهرتو نقد کردی؟؟ خب خیلی کار اشتباهی کردی

نه بابا تو اتاق بودیم دیگه خیلی حاضر جوابی کرد عصابمو خرد کرد بهش گفتم میخوای ادامه بدی ب این کارات گفت کاری نمیکنم منم بهش گفتم از این ب بعد میشم مثل زن های دیگه خیلی دورهم نمی‌رم مثل زن های دورو برم میشم کنایه ب خواهراش بود اینو ک گفتم قاطی کرد رفت

من و همسرم هم چند سال پيش دعوامون شده بود ديدم رفت بيرون البته روز بود اولين بارش بود منم خيلى ...

یه بار دیگه این کار رو کرد منم کار شمارو کردم ب ثانیه نکشید فهمید بیرونم اومد دنبالم ولی الان بابام خونست مهمتر اینکه شب وگرنه میدونستم چکار کنم 

جلو شما سیگار نمیکشه؟....بذار بکشه. بذار راحت باشه تا ازت دور نشه. 

می‌کشه زیاد ک می‌کشه اعتراض میکنم می‌ترسم ترسم از چیز دیگست چند ماه پیش متوجه شده بودم اعتیاد داره تو ترکه از این می‌ترسم وگرنه از بابت دخترو اینا خیالم راحت چندبار آزمایشش کردم ولی تا یکم تو منگنه میزارمش میگه تو شکاکی فلانی منم تا یه جایی تحمل میکنم...

هبچوقت جلو کسی با همسرت بحث نکن .اگه هم سیگار میکشه این روش درستی برای ترکش نیست،مطمئن باش از لج شما الان داره سیگار میکشه

میشه همگی از خدا بخواهید، که کمک کنه ما عید سال ۹۹تو خونه خودمون باشیم.ممنون