2777
2789
عنوان

کسی هست بیاد بگه چکار کنم :(

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 54 پست
 هبچوقت جلو کسی با همسرت بحث نکن .اگه هم سیگار میکشه این روش درستی برای ترکش نیست،مطمئن باش از ...

درسته بحثمون تو اتاق بود صدا اصلا بیرون نمی‌رفت از در اتاق ولی رفت بیرون خب بابام میبینن دیگه....با سیگارش مشکل ندارم می‌ترسم تبدیل ب چیز دیگه شهر آخه تجربه داره

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار دیگه این کار رو کرد منم کار شمارو کردم ب ثانیه نکشید فهمید بیرونم اومد دنبالم ولی الان بابام ...

اخه عزیز دلم وقتی بابای خودت مهمون هست چرا این کارو میکنی .... هر اتفاقی هم قرار بود بیافته بعد از رفتن پدرت میزاشتی ...من جای شما باشم دو تا کار میکنم یک اس مس می دم به همسرم و میگم امشب بخاطر بابا بیا فردا شب برو که با اینکه دوست ندارم تهدید کنم اما سر بابات اینا جبران میکنم یا به بابام میگه باباش مریض بود باید میرفت پایین پیششون و هیچ پیامی بهش نمی دم اما شاید تا چند روز سنگین باشم باهاش 

پدرت حرفی نزد چیزی نگفته

نه من ک از اتاق بیرون نرفتم اونم چیزی نگفت رفت کلا هم ب کسی اجازه دخالت نمیدم

نه من ک از اتاق بیرون نرفتم اونم چیزی نگفت رفت کلا هم ب کسی اجازه دخالت نمیدم

من اول فک کردم پیش بابات بحث کردید اگه متوجه نشده که دعوا کردید یه جوری ماس مالی کن نبودنشو منت شوهرتم نکش بیاد

حق داری نگران باشی. اما اگه. میخوای زندگی کنی اونو هم باید بی خیال بشی به نظرم.... من خودم به شوهرم در همین زمینه مشکوکم. اما نه میتونم ثابت کنم نه میتونم با بچه جداشم. بی خیال شدم و اصلا بهش فکر هم نمیکنم. قبلا هر روز دنبال مچ گیری بودم. همش جرو بحث بود. الان دیگه به خودم گفتم همینه که هست. پس بی خیال شدم . البته من چون بچه دارم.

الان چکار کنم ک دیگه این کار رو تکرار نکنه بالاخره فردا بعد اداره میاد خونه دیگه

میکنه این کارو باز ...سیگار دیگه تریاک که نیست ..اگر ذاتا سیگاری نباشه از سرش می افته.فقط نزار ازت پنهان کاری کنه ...بزار هر کاری میخواد جلوت بکنه ...اگر تو سیگارشو روشن نکنی اگر کنارش نشینی و فوتبال نبینی یکی دیگه میکنه حواستو خوب جمع کن ..نه زیادی ول نه زیادی کیپ ..به چیزهایی که دوست داره بنظرم احترام بزار

اخه عزیز دلم وقتی بابای خودت مهمون هست چرا این کارو میکنی .... هر اتفاقی هم قرار بود بیافته بعد از ر ...

باباش اینا مسافرتن کارش هیچ توجیهی نداشت بابام اینا هم الان یه هفته اینجان خونشون تعمیرات دارن من چمیدونستم میخواد جنی شه یهو بزاره بره

من اول فک کردم پیش بابات بحث کردید اگه متوجه نشده که دعوا کردید یه جوری ماس مالی کن نبودنشو منت شوهر ...

فهمیده حتما چون بابام تو پذیرایی بودو بی خداحافظی رفت نمی‌دونم والا کلافه شدم از دست لجبازیاش و بی خیالی هاش

باباش اینا مسافرتن کارش هیچ توجیهی نداشت بابام اینا هم الان یه هفته اینجان خونشون تعمیرات دارن من چم ...

مردها کلا سو استفاده گر هستن ...من شرایط شما رو نمی دونم اما یک توجیهی اکی کن ...و من شوهر شمت رو نمی شناسم اگر حس میکنی بر گرده میره تو قیافه ولش کن ... بیچاره مامانت اینا فکر میکنن بخاطر حضور اونهاست و تت زمانی که پدر و مادرت مهمان هستن موضوع رو کش ندید خواهشا

حق داری نگران باشی. اما اگه. میخوای زندگی کنی اونو هم باید بی خیال بشی به نظرم.... من خودم به شوهرم ...

من دیدمش موقع مصرف خودشم کلی پشیمون بود میترسید از ترک کردنش زود فهمیدم و کمکش کردم ولی همیشه ترسش تو دلم هست