2777
2789
عنوان

کسی هست بیاد بگه چکار کنم :(

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 54 پست
مردها کلا سو استفاده گر هستن ...من شرایط شما رو نمی دونم اما یک توجیهی اکی کن ...و من شوهر شمت رو نم ...

بابام بیچاره تا صد سال دیگه هم تا خودم چیزی نگم ب روم نمیاره اینم فردا بیاد مطمئنا تو قیافست بی محلی کنم تا کی دو هفته دیگه عید بعدش چی؟من نمی‌دونم چ حکمتی هربار با عمش رو در رو میشیم اینا میرن بین ما دعواست

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
ان شاءالله که دیگه نمیره سراغش. 

امیدوارم ولی ترسش همش تو وجود آدم میمونه اونم آدم حساس و نکته سنجی مثل من ....تحملش واسه منی ک ۲۳سالمه خیلی سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون بهش پیام بدم بگم تا زمان حضور باباشون مراعات کن ک فکر نکنن بخاطر حضور اوناست بعدش هرکار دلت خواست بکن؟؟؟

خوشحال باش وقتی دعواتون میشه شوهرت میزنه بیرون اگه یبار بمونه و کش بده و کار بجای باریک برسه میفهمی کار درست رو اون میکنه 

کاش مال منم اینقد فهمیده بود

درضمن کاری نکن ک شوهرت بخاطر سیگار کشیدن از خداش باشه تو پیشش نباشی

آدم کاریو ک بخواد بکنه تحت هرشرایطی میکنه من نمیدونم چرا آدما ب خودشون اجازه میدن اتقدر طرفشونو محدود کنن تو همچین مواردی ک بنظر من شخصیه

خوشحال باش وقتی دعواتون میشه شوهرت میزنه بیرون اگه یبار بمونه و کش بده و کار بجای باریک برسه میفهمی ...

من سبک زندگی شمارو نمی‌دونم ولی وقتی آدم ازدواج می‌کنه ب نظرم دیگه فقط خودش نیس طرف مقابلش هم هست با کاراش فقط شخصیت خودشو پایین یا بالا نمیبره شریک زندگیشم باهاش شریک میشه...میشه شوهر فلانی...میشه زن فلانی...من مشکلم سیگارش نیس من می‌شینم پا به پاش قلیونم میکشم ولی میگم چرا پنهون کاری چرا وقتی حس میکنم چیزی رو ازم پنهون می‌کنه دلیل می‌خوام حرفی نمیزنه فقط میگه تو شکاکی منو تنها میزاره تو دنیای خودم درسته بعضی وقتها خیلی اذیتش میکنم ولی دلیل نمیشه توضیح نده بهش میگم چرا کاری می‌کنی ک شک کنم میگه خب نکن من کاری نمیکنم میتونم ب جای این حرف بهم اطمینان خاطر بده تا اون ترس تو وجودم از بین بره ولی نمیکنه...لج می‌کنه فقط انگار شدم رقیبش برای لجبازی

من سبک زندگی شمارو نمی‌دونم ولی وقتی آدم ازدواج می‌کنه ب نظرم دیگه فقط خودش نیس طرف مقابلش هم هست با ...

عزیزم ب نظر من پنهان کاری یک واکنش به محدودیته اگر آدم در هر موردی آزادی عمل داشته باشه نیازی ب پنهان کاری نیس 

اینم درسته ک زن و شوهر با کاراشون ب هم ارزش میدن یا بلعکس 

منظور من این چیزای پیش پا افتادس ک انقدر بعضیا بزرگش میکنن ک میشه معضل زندگی 

مثلن اگه شوهر من بره دزدی کنه نمیگم عزیزم کار درستی نیس بازم خودت میدونی😐😐

امیدوارم مفهمومو رسونده باشم

متوجه ام چی میگی عزیزم حرفت درسته

الان مشکلم اینه که نصف شب گذاشته رفته وقتی کاری رو ک دوست نداره من انجام بدم چرا خودش انجام میده؟!چکار کنم باهاش ک این کارشو تکرار نکنه

عزیزم ب نظر من پنهان کاری یک واکنش به محدودیته اگر آدم در هر موردی آزادی عمل داشته باشه نیازی ب پنها ...

جواب پیامتو بالا دادم

شوهرم هنوز نیومده واسه ناهار زنگ زدم گفت نمیام گفتم یعنی نمیای خونه گفت نه صبح هم ای داد حسابم خالیه صدتومن بریز براش ریختم ...بهش گفتم بیا نیومد گفت با این اخلاق گندت نمیتونم باشم خونه بزار باباشون بیان تکلیفمونو روشن کنیم اون چه کاری بود دیشب کردی و فلان منم گفتم مردی که زنشو نصف شب بزاره بره امنیت رو از ش بگیره مرد نیس بچه ها چکار کنم