2777
2789
عنوان

مادر شوهرم عزیزم نفسم عشقم😂

605 بازدید | 54 پست

بیاین برا مادر شوهرا دعای خیر کنیم

مادر شوهر عزیزم الهی خیر نبینی

الهی جای من با دخترات عوض بشه هرروز برم مسافرت تو دق کنی

الهی شوهرم برام طلا بخره مث دفعه قبل تو سکته کنی 

الهی مث اون روز که خونمون بودی شوهرم بهم زنگ زد فشارت رفت بالا خون دماغ شدی دوباره اونجوری بشی 

الهی دامادت بزارتت پشت در

الهی منو از خونت با حرف محروم کردی شوهرت با لگد محرومت کنه 

کاش اونروز که  نزاشتی سرویس طلای سنگین بخرم میکوبیدم تودهنی

و.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا حس خوبی نگرفتم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

😦😓

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

حالا خودشون یکی از بلاهایی که مادرشوهرت سرت آورد سرشون میومد جرش میدادن اینجا میرن بالا منبر

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بخدا نمی‌دونم چرا مادرشوهر با عروس دشمنه

حسودی میکنن بعضیاشونم عقده دارن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..