2777
2789
عنوان

کسی هست بیاد بگه چکار کنم :(

528 بازدید | 54 پست

سلام بچه ها میشه راهنماییم کنین؟با شوهرم حرفم شد سر اینکه وقت و بی وقت بازی می‌کنه بعد وسط گلایه ها حرفای دیگه رو هم وسط کشیدم هرچی میگفتم یک چی می‌گفت آخر دیگه از دستش قاطی کردم بحث بالا کشید الآنم گذاشته رفته گفت نمی‌خوام پیشت باشم حرف آخرش از رو عصبانیت بود ولی می‌خوام کاری کنم که بار آخرش باشه گذاشت رفت این وقته شب ولی نمی‌دونم چکار خیلییییییییی بدم میاد از این کار

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام

یه هوایی به کلش بخوره برمیگرده

رفته که بحثو تموم کنه اومد دیگه کشش نده

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بذاری هر وقت عصبانیتش خابید باهاش بحرفی حالیش کنی بار اخرش بوده و کارش بد بوده

فقط حواست باشه باز دعوا نکنی :|

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
میره دیگه نمیاد تا صبح؟

ما با مامانش اینا تو یه ساختمونیم وسیله هاشو جمع کرد رفت پایین...مامانش اینا مسافرتن

ما با مامانش اینا تو یه ساختمونیم وسیله هاشو جمع کرد رفت پایین...مامانش اینا مسافرتن

برو دنبالش باهاش اشتی کن نزار یه شب هم ازت جدا بخوابه

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
یه هوایی به کلش بخوره برمیگرده رفته که بحثو تموم کنه اومد دیگه کشش نده

نمیاد خوابیده بهش پیام دادم اولین نفری که ببینه پایین خوابیدی باید قیدمو بزنی دیدم صدای کلید میاد که در رو قفل کرد

باید بذاری هر وقت عصبانیتش خابید باهاش بحرفی حالیش کنی بار اخرش بوده و کارش بد بوده فقط حواست باشه ...

چطوری حالیش کنم نمی‌فهمه پیام دادم اگه نیای کاری میکنم از رفتنت پشیمون شی ولی جواب نداد حرصم از این میگیره که بابام اینا خونمونن جلو بابام این کار رو کرد

بازی میکنه ؟ چه بازی ای

کلش فوتبال بعد من که گوشی دستم میگیرم میگه همش تو تلگرامی فلانی میگم منم کارهای تو رو کنم ببینم تو اعتراض می‌کنی میگه من کار خاصی نمیکنم کاری کنم یا نکنم تو غر میزنی همش😕

چطوری حالیش کنم نمی‌فهمه پیام دادم اگه نیای کاری میکنم از رفتنت پشیمون شی ولی جواب نداد حرصم از این ...

الان پیام دادن بیفایدس

عزیزم جلو پدرت شوهرتو نقد کردی؟؟ خب خیلی کار اشتباهی کردی

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه