2777
2789

بهتر اینه بذاریش سر کوچه 

تعقیب کنی که چی بشه 

خودتو بیشتر اذیت کنی 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جهت مچ گیری که بدونه از گند کاریاش بی خبر نیستی

خب عزیزم باخبر شدی

تعییری توی شرایطت ایجاد میشه؟

اگر پلنی داری و میتونی امتیازی بگیری این کارو‌کن

وگرنه اون قبه کارش میریزه تره هم برات خورد نمیکنخ

مخفی کاری هم نمیکنخ علنی میکنخ

💕

اگه قصد جدایی داری که مدرک محکمه پسند داشته باشی ، وگرنه بدونی بیشتر خودخوری کنی کمتر بدونی بیشتر به ...

بهش میگم باید زندگیتو بسازی منظورم دختر خاله ام هست که داره شوهرش بهش خیانت می‌کنه میگم بیشتر بهش محبت کن تا سمت خودت برگرده،به روش نیار گفتم که حرمتاتون شکسته میشه

میدونسته خیانت میکنه چرا دومی آورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تازه یک ماهه سمت خیانت کشیده شده،به نظرم حق هم داره چون یازده سال زندگی بدون عشق و تحقیر شدن رو تجربه کرده با زنش

جهت مچ گیری که بدونه از گند کاریاش بی خبر نیستی

ببین . به حرفای اینجا گوش نکن . به خودت نگاه کن . اگه میخوای ادامه بدی پس بیخیال شو ! اونکه بخاطر فهمیدن تو دست نمیکشه بدترم میکنه . اگرم میخوای جدا شی بروش بیار و تموم کن