2777
2789
عنوان

بیاین قضاوت کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 163 پست
میگه آبرومون می‌رفت. من ۳ سال بعد ازدواج کردیم مدام می‌گفت فکر کن الان با دوتا بچه ۳ ساله باید چیکار ...

فکر میکنی پشت سر دختری که مستقل و جدای خانواده زندگی میکنه حرف نمیزنن؟ پشت سر دختری که میره سرکار؟

چرا انقدر راه دور میریم بیا نزدیک تر بشیم

دختری اگر ازدواج نکنه میگن خرابه البته تو ایران نه کشورای جهان اولی

ازدواج بکنه بچه نیاره مخصوصا پسر بازم پشت سرش چرت و پرت میگن

بچه بیاره دختر باشه میگن دختر زائه

تو اینجا هرکاری بکنی بازم ی زری میزنن

با خودت رو راست باش

طرف خودتی یا طرف مردم؟؟

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

این مردمی که انقدر ادعای تدین دارن باید بدونن سقط بچه ای که حتی از رابطه‌ی غیر شرعی هم باشه حرامه از ...

😭😭😭

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینی ک توی امضات نوشتی تحمیل عقاید و فلان.ینی فقط کسایی ک با من هم عقیده ان باهام صحبت کنم چون من تح ...

نه اتفاقا از بحث و تبادل نظر بدم نمیاد، از تحمیل بدم میاد، چیزی که شما و هم نظران شما توش استادن

شما به جای اینکه به من بگی عصبی هستی برو پستای خودتو بخون، چندبار تحمیل کردی؟؟ از افراطی بودن و وای به حال اطرافیانت تا برو روانشناس

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

فکر میکنی پشت سر دختری که مستقل و جدای خانواده زندگی میکنه حرف نمیزنن؟ پشت سر دختری که میره سرکار؟چر ...

طرف خودمم

شوهرم طرف مردمه

خاک بر سرش

من هرماه با احساساتم بازی میشه

هرماه فروپاشی روانی بخاطر پریود

چون کا ن دوم که قبول نداره آقا

قرص هم پریود خودمو عقب میندازه بدتر استرس میده 

هر ماه یه گزند منو میزنه که فکر کنم فلان تاریخ از دستم در رفت

میگه آبرومون می‌رفت. من ۳ سال بعد ازدواج کردیم مدام می‌گفت فکر کن الان با دوتا بچه ۳ ساله باید چیکار ...

خب این حرفش درسته

بالخره اینجا ایرانه ...بدون عقد بچه دار شدن هنوز جا نیوفتاده خانم خانما

طرف خودممشوهرم طرف مردمهخاک بر سرشمن هرماه با احساساتم بازی میشههرماه فروپاشی روانی بخاطر پریودچون ک ...

پیشگیری که خیلی مهمه ولی الآن ی موفقیت و مورد خیلی بزرگتر هست💖 این که به این نتیجه رسیدی که باید طرف خودت باشی و هستی...

مردمو بریز دور با حرفاشون

هرچی کمتر نادیده بگیریشون کم تر موثر میشن تو زندگیت و به مرور میبندن دهنشونو

قانون جهان همینه...

خب این حرفش درستهبالخره اینجا ایرانه ...بدون عقد بچه دار شدن هنوز جا نیوفتاده خانم خانما

میدونه ولی اون موقع میگفتم بیا زود عقد کنیم کسی نمی‌فهمه می‌گفت مگه خرن اتفاقا چون بعد عقد زود بیاریم میشینن حساب میکنن مردم

چون خودش دوران نامزدی و نشون به دنیا اومد

پیشگیری که خیلی مهمه ولی الآن ی موفقیت و مورد خیلی بزرگتر هست💖 این که به این نتیجه رسیدی که باید طر ...

مممنونم عزیزم😭💗

بهش اعتماد کردم می‌گفت آبرومون میره

از هول هلیم داری می‌افتی تو دیگ

اختلاف سنی با مادرت طبیعی و عادی

شما به خاطر این موضوع داری زندگیت رو خراب میکنی که بچه میخوای همسرتا رها کن بزار یه مدت ذهنش از این موضوع آزاد باشه و یک سال دیگه باهاش صحبت راضیش کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
طرف خودممشوهرم طرف مردمهخاک بر سرشمن هرماه با احساساتم بازی میشههرماه فروپاشی روانی بخاطر پریودچون ک ...

عزیز من

بچه در این دوره و زمونه اول از همه پدر و مادر سالم از نظر روحی و جسمی میخواد...

بعدشم شوهرت باید خودش بخواد

فردا پس فردا یه بچه داشته باشی و شوهرت صبح تا نیمه شب نباشه و دنبال کار و رفیق بازی فکر میکنی چقدر میتونی دوام بیاری..

دختر خوب به اون بچه ای هم که میخوای دعوت کنی فکر کن

اون پدر میخواد اونم پدری که بخوادتش

در ضمن کلا خیلی عصبی هستی.چندبار پست هات رو دیدم.همینجوری تهاجمی جواب میدیواسه خودت خوب نیست.یه روان ...

بله افتخار نداره اما ناراضی هم نیستم از عصبی بودنم

ولی اینو به یاد داشته باش تا وقتی کسی پاشو از گلیمش درازتر نکنه و سعی نکنه تحمیل کنه عصبی نمیشم

شما تا صبح میتونی با من بحث کنی بدون اینکه عصبی شم همونطور که تو ریپلای قبلیم گفتم، اما ی شرط داره و اونم عدم تحمیل کردن از سوی طرف مقابله

بخاطر حرف مردم قاتل شدین !!!قتل چیز کمی نیستا اونم دونفر انسان بی گناه

😭😭😭خاک بر سرمون لیاقت نداشتیم 

اون موقع باید سفت و سخت میگرفتم زود عقدم می‌کرد الان دوتا بچه ۴ساله داشتم