2777
2789
عنوان

بیاین قضاوت کنین

2021 بازدید | 163 پست

اختلاف سنی خودم با مامانم ۳۶ ساله و همییییشه اذیت میشدم بابت این اختلاف سنی 

من و شوهرم ۷ سال دوست بودیم ولی تازه نزدیک یکساله ازدواج کردیم مشکلم اینه همیشه به شوهرم من هدفم اینه اختلاف سنی با بچم از ۲۵ سال بیشتر نشه خودشم عاشق بچه بود همیشه استقبال می‌کرد به روح بابام یک‌بار نه نمی‌گفت اینم بگم من تو نامزدی دوقلو باردار شدم و شوهرم بهم قول داد به سقط کن رفتیم سر خونمون بچه میاریم منم قبول کردم و با چه عذابی دوقلوهارو با قرص سایتوتک سقط کردم 😭

از وقتی اومدیم سر خونمون شوهرم بهونه میاره میگه بچه مسئولیت داره همینجوری نمیتونیم بچه بیاریم باید یه خونه به خونم اضافه بشه یه ماشین به ماشینم اضافه بشه خیالم راحت بشه بعد بچه بیاریم 

از ۸ صبح میره سرکار تا ۱۲ شب گاهی ۲ شب

با دوستام بیرون نمیزاره برم 

ارتباطی با هیچکی ندارم خونم از هممممه دوره

دارم تنهایی دق میکنم آخه چه قول هایی بهم داد چقدر الان عوض شده الان راجع به بچه حرف بزنم داد میزنه 

امروز شک داشتم باردارم بیبی چک زدم منفی بود الهی خدا لعنتش کنه که اینجوری با نقطه ضعف من بازی میکنه😭😭😭حق با منه یا شوهر 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

اختلاف شما با مامانت مشکل اصلی نیست

رابطه‌تون اوکی نبوده باهم 

تصمیم به بچه دار شدن یه تصمیمم دوطرفه‌ست نباید تحمیل کنی

ولی چطور حاضر شدی با مردی که انقد بی مسئولیته که جونتو به خطر میندازه ادامه بدی؟؟؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختلاف شما با مامانت مشکل اصلی نیسترابطه‌تون اوکی نبوده باهم تصمیم به بچه دار شدن یه تصمیمم دوطرفه‌س ...

بهش اعتماد کردم می‌گفت آبرومون میره

بچه خواستن یه چیز دو طرفه ست

وقتی اون نخواد و تو سعی کنی بیاری فردا بچه ت پدر خوبی نخواهد داشت

در ضمن ۷ سال دوست بودی ، اونموقع هم نمیذاشت با کسی بری بیای!.

چرا اینقد محدودت میکنه! 

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مگه زوجین هردوشون نباید آماده و موافق باشن؟

این به کنار

مشکلم اینه قبلا موافق بود و قول و قرار داشتیم

الان منکر شده

بهش اعتماد کردم می‌گفت آبرومون میره

بهرحال کار اشتباهی کردی ولی دیگه گذشته و رفته 

در مورد بچه هم اصرار نکن 

مسئولیت بزرگیه 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

چه اشتباه بزرگی کردی دوتا انسان رو از زندگی ساقط کردی،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
این به کنارمشکلم اینه قبلا موافق بود و قول و قرار داشتیمالان منکر شده

خب بعله

الان اومده تو زندگی میبینه چقد همه چی سخته، پشیمون شده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نامزدی یعنی عقد باردار بودی؟خب چرا سقط کردی.کاش ی جوری تشکیل زندگی میدادین.ازم ناراحت نشو.دور و برم ...

نه دوستی منظورمه توی اون ۷ سال

این به کنارمشکلم اینه قبلا موافق بود و قول و قرار داشتیمالان منکر شده

اومده تو زندگی جا خورده 

ببین از همون جایی که تو عقد مجبورت کرده سقط کنی باید میفهمیدی عقیده طرفت چیه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟