2777
2789

برا مامانم پیج زدم (چون فعلا تازه حسابو باز کردم فعلا هیچ عکس و اسمی نزاشتم فقط فامیلی نوشتم) پیجشم رو گوشیه منه.

پسرخالم قبلا بهم پیشنهاد ازدواج داده بود قبول نکرده بودم چن سالی میشه دیگه نمیاد خونمون حرف هم نمیزنیم...

الان به اون پیجه پیام داده که معرفی میکنی آشنا میای واسم

بنظرتون بگم منم؟ یا بگم مامانمه؟😂 (مامانم فقط کلیپ میبینه کاری با پیاما نداره نگاه نمیکنه یعنی)

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست

اگ میخای باز پا پیش بزار بگو خودتی😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون انگار فهمیده ک تویی

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

از مادرت بپرس و چون صاحب پیج مادراته ، مادرت رو معرفی کن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
از مادرت بپرس و چون صاحب پیج مادراته ، مادرت رو معرفی کن

مامانم میگه بگو خالتم 

میدونم بازم میفهمه که منم . عادت مامانمو میدونه پیام باز نمیکنه انیستا..

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست

مامانم میگه بگو خالتم میدونم بازم میفهمه که منم . عادت مامانمو میدونه پیام باز نمیکنه انیستا..

هر وقت پرسید بود مامانم اصلا گردن نگیر 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
نه نمیخوام😂

چرا مشکلش چیه ؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
نمیخوام ازدواج کنم فعلا

خب باهاش بمون تا چندسال