2777
2789
عنوان

شوهری ک با هر دعوا میگ طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 118 پست
از مهریه نمیترسه یعنی؟

اگ از دادگاه اقدام کنم ده تا سکه ثبته 

ولی چون ما سنی هستیم و تو مسجد عقد میبندن و مهرنامه مینویسن اونجا مهریه ام کامل نوشته ولی مشکل اصلی چیه اگ زن اقدام ب طلاق بگیره عیچگونه مهریه ای بهش تعلق نمیگیره🫤الان حتی با مهریه هم نمیشه ترسوندش

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
یه خاتم همش تو دعوادمیگفت طلاق آخرش شوهرش گفت مهریه ات رو بهت میدم الا وبلا باید جدا بشیم .واقعا نمی ...

دوسم داره خیلی ولی الان با این حرفت ب شک افتادم شاید واقعا منتظره من بگم باشه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم خوب شد . البته شوهر من خیلی ب حرف خانوادش بود اعتیاد داشت به الکل و مواد . رفیق بازی دختر ...

ای جانم چقد سختی کشیدی تو دختر🥺🥺بگردم برا دلت

بگو چرا پاشم پاشیم چون تونمیخای زندگی کنی

راااااس میگیااااااا اینم جواب خوبیه👌🏻

اگ از دادگاه اقدام کنم ده تا سکه ثبته ولی چون ما سنی هستیم و تو مسجد عقد میبندن و مهرنامه مینویسن او ...

یه دوست سنی دارم مهریش ۲۵۰ گرم طلاعه. اگه بلوچی اونا کلا خیلی مال و منال به زن میدن. هیچی بهت نداده یعنی؟

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
میدونه تو از طلاق میترسی ضعف گرفته اهمیت نده ب حرفش

اگ دوباره تکرار کرد میخوام جدی جدی بترسونمش با رفتنم

بگم باشه بعدش باید چیکار کنم اینو بلد نیستم

هیچی بگو باشه و به یه ورت بگیر😂

شوهر منم خیلیییی میگف 

اصلا بحثمون میشد بجای اینکه از در مهر و محبت و دوستی و حداقل گفتگوی منطقی حل کنیم همش میگفت قانون فلان قانون بهمان موقع طلاق

خودش بس نبود مادر و خواهرش میشسنن بلند میشدن داستان تعریف میکردن که فلانی اینکارو کارد شوهرش طلاقش داد اوفففف

من اون موقع دختر ساده ای بودم که بنای زندگیمو عشق و محبت گذاشته بودم و وارد خاتوادشون شده بودم

من حرفاشون رو به یه ورم گرفتم ولی خدا جوابشونو داد

شوهرمم فسش خوابیده دیگه نمیگه😂

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
اگ بگم تو چ شرایطی منو قرار دادن من عقد نامع ام ک سنی هستیم و تو مسجد نوشته شده مهریه ام کامل نوشته ...

چه بد😕

حالا بازم با یه وکیل دراین باره مشورت کن که حق و حقوق خودتو بدونی

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

یه دوست سنی دارم مهریش ۲۵۰ گرم طلاعه. اگه بلوچی اونا کلا خیلی مال و منال به زن میدن. هیچی بهت نداده ...

اره جونم بلوچم 

خونه برا مهریه دادن بهم ک‌تو مهرنامه بلوچی نوشته شده ولی بنامم نیست 

و ۱۲۰ گرم طلا دارم دیگ چیزی ندیدم از این خانواده 

ای جانم چقد سختی کشیدی تو دختر🥺🥺بگردم برا دلت

فدات بشم عزیزدلم . امیدوارم زودتر مشکلاتت حل بشه و راهت زندگی کنی ولی یادت باشه تو همه زندگیا ی مشکلاتی هست که برا خودشون سخت ترین مشکله پس تا جایی که میتونی بجنگ و بساز اونحوری که باب میلت باشه جدایی و رفتن آخرین راهه . می‌دونم سخته شنیدن این حرف اونم مدام ولی ببین چشه چیکارشه چی یا کی باعث این رفتارش شده 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بعدش صداشو ظبط کن نزنه زیرش بگه تو دورغ میگی تو طلاق میخای

حتمااااا