2777
2789
عنوان

شما باشید با خانواده شوهر

246 بازدید | 18 پست

تو یه ساختمون زندگی میکنید؟؟

۱۰ ساله مستاجریم. واقعا خسته شدم. ازطرفی پدرشوهرم میتونه چندمیلیارد کمک کنه اما نمیده میگه فقط میتونم یه ساختمون چندطبقه بخرم ما اونیکی برادرشوهرامم بیان یه جا باشیم. منم بشدت سختمه هفته ای یکبار ببینمشون چ برسه تو یه جا باشیم. خودشونم اهل دخالت هستن.           

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

نه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حاضر نیستم یه جا زندگی کنم به شدت دخالتگرن اگه ماهی یه بار بیشتر ببینیمشون به خودشون اجازه دخالت تو همه چی میدن اتفاقا چند سال پیش مادرشوهرم سر خود رفته بود به طبقه پایینشون گفته بود پسرم بیاد اینجا رو اجاره کنه فکر کن پول پیش ما بود این رفته بود قرار مدار گذاشته بود به شوهرم گفتم من بکشی اونجا نمیام دوری و دوستی خونم آوردم دوساعت دورتر ازشون 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

نه حاضر نیستم یه جا زندگی کنم به شدت دخالتگرن اگه ماهی یه بار بیشتر ببینیمشون به خودشون اجازه دخالت ...

😔 خیلی سخته با اینجور افراد یه جا بودن. شوهرم هنوز هیچی نشده طرفداریشون رو میکنه فک کن بریم‌یکجا زندگیم میره رو هوا

به نظرم همه چی بستگی به خودت وشوهرت داره اگه خودت زیاد صمیمی نیستی باهاشون و شوهرت هم پشتت باشه دخالت هم کنن مشکلی پیش نمیادبراتون مثله ما البته خانواده شوهرم اهله دخالت زیاد نیستن یه موقع هایی نطرمیدن

میترسمم قبول نکنم شوهرم مدام بهونه کنه تو نذاشتی صاحبخونه بشیم . خیلی درمونده شدم . نمیدونم چ تصمیمی ...

نمیدونم شاید اگ منم تو شرایط تو بودم قبول نمیکرو یا دو دل میشدم اما الن میگم اره قبول کن سعی کن خیلی سخت نگیری حد و مرزم از اول مشخص کن اگرم بچه داری اصلا قبول نکن ک همش برن اونجا یا خیلی رفت امد داشته باشی

در کل تو این گرونی حداقلش خونه خودتونه و همش از اینجا ب اونجا نمیشید 

نمیدونم خودت میدونی 

میترسمم قبول نکنم شوهرم مدام بهونه کنه تو نذاشتی صاحبخونه بشیم . خیلی درمونده شدم . نمیدونم چ تصمیمی ...

بگو به اسم ما که نمیکنن هروقت بخوان میتونن بگن پاشین .ارامش زندگیت مهم تره.اونجا هم بری دیگه بیرون اومدنت با خداس.شوهرتم تلاشی نمیکنه برای خونه خریدن

😔 خیلی سخته با اینجور افراد یه جا بودن. شوهرم هنوز هیچی نشده طرفداریشون رو میکنه فک کن بریم‌یکجا زن ...

اره دیگه شوهرتم بخواد حمایت کنه سخت‌تر میشه حالا شوهر من خیلی بهشون میگه دخالت نکنین یا مثلا سعی می‌کنه همه چی ازشون قایم کنه وگرنه که بیچارم 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

به هیچ وجه من الوجوههمش منت و دخالته

همنظریم. اخه شوهرم رو چیکار کنم دارن دنبال ساختمون میگردن. مدام زیر گوشش نقشه هاش رو میگه میترسم بگم نه .

همنظریم. اخه شوهرم رو چیکار کنم دارن دنبال ساختمون میگردن. مدام زیر گوشش نقشه هاش رو میگه میترسم بگم ...

اگ میخای بگی ن زودتر بگو ن خونه پیدا کنن یا هرچی جلو تر برن دیگ بگی ن هم ارزش خودتو پایین میاری اونا کار خودشونو میکنن مستقیم و رک بگو ن