2777
2789

دختر عزیز بنده پرستاری خوندم از دنیای پزشکی بی خبر نیستم ولی عزیزم بعضی رشته ها آدم قدرتمندو صبور میخواد اون هموطنی که تو استان محروم زندگی میکنه گناه نکرده از پزشک محروم باشه رفتی ببینی چه وضعیتی داره حتی شهرستانهای کوچیک نزدیک تهران ،همه دوست دارن تو شرایط خوب و رفاه باشن ولی وقتی امکانات مملکت صرف آموزش شما و هم رشته ای هاتون میشه انتظار براین هست هرجا نیاز بود خدمت کنید نه هرجا دلتون خواست بعد اکثر پزشکهای طرحی در مناطق روستایی و شهرهای کوچیک دور از مرکز هستن تا وقتی نرفتی به گفتنها توجه نکن گفتن اینطور گفتن اونطور شما تحصیل کردی یه کم روی الفاظی که بکار میبری  دقت کن  پست من شاید تند بوده چون واقعا متعجبم از شما ده های ۷۰ یا ۸۰ که اینقدر ا ز سختی گریزانند  زندگی همش خوشی نیست ولی توهین نکردم که میگید چرت و پرت گفتی ،فوق العاده بدم میاد از تاپیک پاسخ ولی با توجه به قفل بودن تاپیکتهات مجبور شدم این تاپیک رو بزنم  امیدوارم پیامم بهت برسه 

بعد کی گفته ما از سختی گریزانیم؟؟؟؟؟؟

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

میشه یک سوال بپرسم بنظرتون لیسانس به پزشکی آسونتره یا کنکور؟

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با بدبختیم شده باشه اگه پزشکی تعهدی بیارم میرم

دلشون خوشه تو این اوضاع همینو میزارم رو سرم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
میشه یک سوال بپرسم بنظرتون لیسانس به پزشکی آسونتره یا کنکور؟

هردو سختی خودش رو داره این سوال تخصصی باید از افرادي بپرسید که آزمون لیسانس به پزشکی رو دادن و پذیرفته شدن

من با بدبختیم شده باشه اگه پزشکی تعهدی بیارم میرمدلشون خوشه تو این اوضاع همینو میزارم رو سرم

انشاالله بهترین دانشگاه و همون رشته مورد نظر رو قبول میشید

تاپیک ایشون رو ندیدم ولی معضل اصلی جامعه علوم پزشکی درحال حاضر تعرفه‌ پایین+ پرداختی با تعویق ۶ تا ۱۸ ماهه‌ست

نمیشه انتظار داشت طرف توی نقطه محروم با دل و جان خدمت کنه، یک سال بعد هم حقوقش رو بگیره با این وضع تورم و کاهش ارزش پول

والا منم از دانشجوهای علوم‌پزشکیم، نه حرفای اون عزیز رو قبول دارم، از این‌که سختی نکشیده باشم، نسل دهه ۸۰ به قدر خودش و شاید بیشتر از سایر دهه‌ها به جرئت، سختی کشیده🌹🙏🏾

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

من نمیدونم تاپیک چی بوده ولی الان که همه چیز شده به نفع تعهدی ها والا تو بهترین بیمارستان شهرمون الان دارن تعهدی میگیرن درمونگاه سطح شهر هم که پر شده روستا هم جای هالی نیست چون کسی رزیدنتی نمیره والا من چند ماهه دیگه فارغ التحصیلم اینجور که پیش میاد باید برم یه جا دیگه واسه طرح

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗