2777
2789
عنوان

جاریم به بارداری ام واکنش نشون نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم با آدم متفاوت من خودم برام اهمیت نداره دختر داییم حامله شد فقط با خوشرویی تبریک گفتم

حالا من اومدم ب دختر داییم تبریک بگم از خرصش همچین رو شکمش رو با گوشه روسریش پوشوند فکر کرد الان چشم میزنم 

کاربری دومه 😐😐🤐

برات مهم نباشع تو هم ری اکشن نشون نده به رفتاراشون 

شاید حسودی میکنن شایدم بارداری بقیه براشون مهم نیست

خودم من وقتی می‌فهمم کسی بارداره حس بدی دارم 😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾تا10/7/1404 یکی از بهتررررین اتفاقات زندگیم میوفته مطمئنم و ایمان دارم به خودم که میتونم اون روز رویایی رو بسازم💜 وزن اولیه:85🥴 هدف اول 78✅هدف دوم 72 هدف سوم 66 هدف چهارم 60 هدف پنجم 55 ♥️  شروع 1404/4/10روزهای خوب ما هم میرسه فعلا درگیر کاراشیم🥰✨ خدایا من+تو امروز ۲۳ مرداد ماه با هم عهد میبیندیم که من همه‌ی تلاشمو بزارم وسط و تو با همه ی عظمتت کمکم کنی خدایا خیلی بهت نیاز دارم پناهم باش بزار طعم زندگی واقعی رو بچشم بزار روزای خوب منم بیاد خدایا پناه امن من منتظر معجزه ای از سمت تو ام 🥲🫂

شاید شما حساس شدی وگرنه تبریک گفته برای خواهر شوهرتم خواسته خودشیرینی کنه شایدم شما خبر بارداری رو گفتین قبلش از چیزی ناراحت بوده زیاد حال و حوصله نداشته در کل خودتو اذیت این چیزا نکن شما الان فقط باید به خودتو نی نی نازت فکر کنی

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

ما با هم خیلی خوبیم، آخه یکسره از خواهرشوهرم میپرسه کی دکتر رفتی؟ چیشد؟ چی گفت؟ خیلیی پیگیره، غذا درست کنه براش

ولی از من حتی نپرسید چند وقتمه؟

خیلی عجیب بود، خیلی

کاملا نادیده ام گرفت

حالا من اومدم ب دختر داییم تبریک بگم از خرصش همچین رو شکمش رو با گوشه روسریش پوشوند فکر کرد الان چشم ...

🥴🥴🥴🥴😑😑

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

حالا من اومدم ب دختر داییم تبریک بگم از خرصش همچین رو شکمش رو با گوشه روسریش پوشوند فکر کرد الان چشم ...

جاریم  بعد اینکه سونو‌رفت جنسیت فهمید خبر بارداری دادمن بهش پیام دادم تبریک‌گفتم اونم بجای تشکر استوری کرد پسر داشتن لیاقت میخواد هرکسی نداره🫤

🥴🥴🥴🥴😑😑

جالبیش میدونی چی بود بچه من ۶ ماهش بود داشت سینه خیز میرفت تا رفت سمتش خودشو جم کرد 

مادرشوهرش گفت بگیر بغلت گفت ن من بچه کوچیک تاحالا بغل نکردم 

میخاستم پاشم بزنم دندوناش خورد ش 

کاربری دومه 😐😐🤐