2777
2789
عنوان

جاریم به بارداری ام واکنش نشون نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 67 پست

منم حامله ام و جاریم و برادر شوهرم وقتی فهمیدن حتی تبریکم نگفتن.به روی خودشون نیاوردن این خبر شنیدن.

مشکلیم با هم نداریم و خونه هامونم کنار همه

برام مهم نیست واقعا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متوجهم چی میگی عزیزم حتما رابطه صمیمی داشتین باهم و فکر میکردی خیلی خوشحال میشن یا ذوق نشون میدن ...

دقیقا چون رابطه مون خیلی خوبه، توقع بیشتری داشتم.

چند ماه پیش پریودش عقب افتاد و فکر کرد بارداره، منو خواهرشوهرم کلیییییی براش ذوق کردیم و باهیجان صحبت میکردیم ولی نشد، البته بچه دوم میخوادا

چون رابطه مون خیلی خوبه شوکه شدم، احتمالا چون من و خواهرشوهرم بارداریم و اونم میخواست و نشده ناراحته

دقیقا چون رابطه مون خیلی خوبه، توقع بیشتری داشتم.چند ماه پیش پریودش عقب افتاد و فکر کرد بارداره، منو ...

ممکنه دلیلش این باشه ولی خب از اونجایی که میگی باهم صمیمی هستین و شاید اولین باره همچین رفتاری ازش میبینی بازم احتمال بده شاید فکرش جای دیگه‌ ای مشغوله اصلا شاید با شوهرش دعواش شده که هیچکدومشون اونموقع حال و حوصله نداشتن   

این کاربری دست چند نفر هستش ممنون که تاپیک‌ ها رو مقایسه نمیکنید...

من که کلا به اونور نگفتم بارداری مو. مادرشوهرو پدرشوهر مجبوری هفته ۱۱ گفتیم که بعدا باد نکنن. اونم به شوهرم گفتم به مامانش بسپاره به همه نگه. دفعه بعد که رفتیم همه از جمله جاری میدونست ولی تبریک نگفت البته اهمیتی نداشت برام نه من دنبال شو بودم نه دنبال تبریک طایفه شوهر. فقط هر جا من بودم با یکی شروع میکرد حرف زدن و الکی میگفت من حامله م (یعنی خودش)اسم بچمم فلانه(۴ سال از من بزرگتره)

حتی پیش بزرگای اونور  که مینشست اینو میگفت. 

گذشت و اونا رفتن مسافرت مادرشوهر به من پیام داد زنگ بزن به جاری بگو به سلامت برید اولین مسافرت بعد عروسیشونه. گفتم مگه من چندمین بچم بود که تبریک نگفت. بزرگترین اتفاق زندگی یه آدم مادرشدن که تبریک نگفت الان من زنگ بزنم بگم چی؟؟؟ 

مهم نبود ها فقط خواستم مادرشوهر دیگه حرف نزنه

من که کلا به اونور نگفتم بارداری مو. مادرشوهرو پدرشوهر مجبوری هفته ۱۱ گفتیم که بعدا باد نکنن. اونم ب ...

حق داشتی

من انتظار داشتم چون رابطه ی ما واقعا خوب و صمیمی بود و این واکنش اصلا برام عادی نبود، همسرم میگه چون خودشم اقدامه و نشده ناراحته، ولی خب بچه نیست که نتونه حداقل حفظ ظاهر کنه.

ما زودتر به پدرشوهر و مادرشوهرم گفته بودیم و میدونستن، خواهرشوهرمم اتفاقی بعدش فهمیده بود و تبریک گفته بود، فقط جاری و برادرشوهرم نمیدونستن، همسرم کاملا رو در رو مستقیم گفت و واکنش نشون ندادن، خیلی خیلی عجیب. حتی به چهره ام نگاه نکرد.