2777
2789
عنوان

دیدید کسی با دعا یا چله شوهر پولدار نصیبش شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3755 بازدید | 388 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چ دعایی میشه بگی ؟شوهرش مک چیکارس وضعش جطوریه ؟

مامانش لو نمیداد ولی معلوم بود کلا معروفه به دعا گرفتن.. یهو شده بود نماز خون تسبیح به دست و کارای دیگه می‌کرد واسه همون مدت.. پسر عموشه دوسال کوچکتر بود شغل خاصی نداشت مکانیکی میرفت شاگردی ولی مادرش براش خونه گرفت بالا خونه خودش و ماشین هم داشت.. تو گروه خانوادگی رل زدن  بحث اینه که از خداش بود و با سر بله گفت  

اره دخترى رو ميشناسم ميرفت دبى بيزينس ميكرد با يه پسر خارجى دوست شد يكبار هم و ديدن دختره دعانوشت پس ...

اخه دعانویس این چیزا سنگینی میاره که 

دختره تاوان پس نداد سنگینی نیومد تو زندگیش واقعا راضیه

همسرش خیلی پولداره ؟ چیکارس ؟خود خانومه از لحاظ ظاهر و تحصلات در چ حدی بوده ؟میشه بیشتر توضیح بدی

شوهرش پسر یکی از سفیرهاست.

خودشو نمیدونم چجوری بوده.ولی میگفت معجزه بوده.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
مامانش لو نمیداد ولی معلوم بود کلا معروفه به دعا گرفتن.. یهو شده بود نماز خون تسبیح به دست و کارای د ...

بدرد نمیخورده ک بااین اوصاف پسره

اهل دعا گرفتنو جادو جنبل بودن یا فقط سوره های قرانی و چله اینا میگرفته ؟

شوهرش پسر یکی از سفیرهاست.خودشو نمیدونم چجوری بوده.ولی میگفت معجزه بوده.

وایییییی😍😍😍😍

چجوری اشنا شدن حالا 

لابد دختره خیلی خشگله و دکتری داشته همچین کیسی تور کرده

عزیزم ایدیشو دارید؟