2777
2789
عنوان

دیدید کسی با دعا یا چله شوهر پولدار نصیبش شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3755 بازدید | 388 پست
آره من تو اکانت @چیپس_سس_کچاپ‍ تاپیک چله های بخت گشا دارم با رعایت شرایطش یعنی روز اول روز نحس نباشه ...

خداخیرت بده مرسی گل . دختر خالت خوشبخت از همسرش راضی ؟

معیارای اخلاقی و رفتاریشو  داره ؟ وقتی اومد خاستگاری چیا داشت ؟

دخترخالتون نمازخون و چادری بود ؟ سنتی ازدواج کردن؟

خداخیرت بده مرسی گل . دختر خالت خوشبخت از همسرش راضی ؟معیارای اخلاقی و رفتاریشو داره ؟ وقتی اومد خا ...

خ اهش میکنم موفق باشی 

آره خوشبخته راضیه . نمیدونم معیاراشو داره یا نه ولی شوهرش که قد بلند زیبارو شبیه سلبریتی های هندیه سرهنگه چنتام مغازه و خونه چند طبقه داره پدرزنش معتاد بود ترکش داد خونه خرید واسش 

دختر خللم چادری بود الآن دیگه سر نمیکنه بله سنتی بود

۲ تام بچه دارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دختر خالم خیلی ناز و خوشگله و قد بلندهرسال ۹۷ ازدواج کردن

ولی خواهر کوچیکش زیبارو نیست قد کوتاه و یه خورده چاقه اونم همونا رو انجام داد ؛ الآن خوشبخته ، سنتی بود ؛ شوهرش داش مشتی و شوخ و در عین حال پاک ( هم کارمنده هم کلی زمین کساورزی داره داده اجاره ) اینا سال ۱۴۰۰ ازدواج کردن بجه میخوایتن نمیشد با آی وی اف دوقلو نوزاد دختر پسر دارن

اقایون هخاله زنک بیکار بی عار نی نی سایت کلثوم اکبری ام زیادشونه بزن ب چاک تو بحث زنونه دخالت نکن قا ...

بدبخت اونیکه تورو بگیره 

تو دیگه چقدر لول پایینی اوه اوه

فاجعه ای برای جامعه 

آقا هستم.......................................................................................................

خ اهش میکنم موفق باشی آره خوشبخته راضیه . نمیدونم معیاراشو داره یا نه ولی شوهرش که قد بلند زیبارو شب ...

ماشالله معلومه مرد اهلیه هم پدر زن ترک داده هم براپدرزن با مول خودش خونه خریده 

وضعشم ک ماشالله میگید خوبه چندتا مغازه وخونه چند طبقه داره . بالاشهره خونه و مغازه هاش ؟ من برام چهره درالویت های خیلی اخره و ب عبارتی مهم نیس فقط درحدی ک ب دلم بشینه و عجیب غریب زشت نباشه ولی اخلاق و چول خیلی برام مهمه زن دوستی و پاک بودنش . 

عزیزم دختر خالت نمازخون هم بود ؟ بامعرف ازدواج کردن؟

بخاطر اینکه پدرزنش معتاده و دومادشون ترکش داده این اقاخانومشو سرزنش نمیکنه ؟

این دختر خالم خیلی ناز و خوشگله و قد بلندهرسال ۹۷ ازدواج کردنولی خواهر کوچیکش زیبارو نیست قد کوتاه و ...

اون دختر خاله دومیتون ک مینید زیاد زیبا نیس و شوهرش زنین کشاورزی داره پولداره ؟ ینی سفر خارجی اینا میرن؟

خ اهش میکنم موفق باشی آره خوشبخته راضیه . نمیدونم معیاراشو داره یا نه ولی شوهرش که قد بلند زیبارو شب ...

عزیزم یاسین و حدیث کسا قبل ازساعت ۱۲ میخوندن ؟ سوره احزاب میشه خودمون بنویسیم؟

سوسن غساله چیه عزیزم سنگینی نداره یه وقت؟ همسرتون چیا داشت اومد خاستگاری ؟اخلاقش اینام اوکیه گلم؟

نه فکر نکنم سنگینی داشته باشه 

اسم طلسم که میاد ذهن میره سمت طلسم سیاه [ جادوی سیاه ، دعای بد ؛ دعای سیاه ] 

وقتی چیزی لقبش سیاهه پس قطعاً متضادش سفیده هست 

بعد من تو گوگل سرچ کردم جادوی سفید :

یه طلسم سفید محسوب میشه [[[ ( مثل حرز امام جواد علیه السلام { حرز کبیر امام جواد ع ؛ حرز صغیر امام جواد ع } ؛ مثل حرز سایر ائمه ؛ اینا تو مفاتیح الجنان هست ولی حرز کبیر نیست در کتب دیگه س ؛ قرآن ، ادعیه ی شرعی ، سرکه و قلیاب ، سرکه ی ۶ اذانه ؛ شمع تراپی ؛ نمک تراپی ، گیاه بامبو ( هر شاخه اش برای یه منظوری هست بهش میگن فنگ شویی با گیاه بامبو ) ؛ دارچین و چوب دارچین ، گلاب و کادبردهای شرعیش ؛ زیارت کعبه و حرم ریول و ائمه بقیع ؛ زیارت ضریح یک امام معصوم مخصوصاً امام رضا ع ؛ زیارت دختر یک امام معصوم مثلاً حضرات زینب س ؛ معصومه س [ ثواب و همپای زیارت ، ثواب و همپای زیارت حضرت فاطمه زهرا س ؛ ] ؛ نماز استغاثه ی حضرت زهرا ؛ تسبیحات حضرت زهرا س ؛ نماز باطل سحر حضرت زهرا س ؛ و ... ( اینا همه جادوی سفیده 

بله بعد از نماز عشا ( اگه نماز نمیخونی مهم نیست ) یس و حدیث کساء پشت سر هم‌ خوند 

من تاپیکشو دارم اونجام چیزایی مفصلتری گفتم 

اون دختر خاله دومیتون ک مینید زیاد زیبا نیس و شوهرش زنین کشاورزی داره پولداره ؟ ینی سفر خارجی اینا م ...

آره متوسط رو به بالاس فعلاً ۲ تا آپارتمان داره و ماشین ولی میتونه جمع کنه ( اگه زمیناشو خودش بکاره خیلی بیشتر درمیاره ولی به خاطر شغل دولتیش میده اجاره بعد از ظهرام بچه ها رو نگه میداره 

نه بابا ایرانگردی ولی میکنن ؛ شوهرش کارمند راه آهنه سهمیه ی قطار دارن سالی دو بار ، ولی با قطار میشه خارج رفت فعلاً نوزاد دارن هرجا میرن خالمم میبرن ولی شوهر خالم نمیاد چون کار و اجناس فاسد شدنیه ( سوپری بزرگ زده 

من احزاب رو نوشتم جواب نداد البته سالها پیش

فکر کنم بله میشه { ولی مشهوره روی پوست آهو } ( در روز سعد ؛ با وضو : روز سعد ایناس : روز پنجشنبه یا یکشنبه یا جمعه تا عصر یام تا ۱ بعد از ظهر ؛ احتمالاً تا عصر : اجالتاً طرف صبح باشه کلاً ) به این ۳ روز میگن روز سعد اکبر [[[[ به شرط اینکه به روز نحس نیوفتاده باشه : روز نحس شامل : 

*** روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴_۵ روزه ) : مثلاً : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ 

*** روز محاقِ ماه : [[ ( ۳ روز آخر ماه قمری ؛؛؛ نحوستش از ایام قمر در عقرب هم بیشتره ) : مثلاً اگه یک ماه قمری ۲۹ روزه س : از شب ۲۷ ام ،،، ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ؛؛؛؛؛؛ اگه یک ماه قمری ۳۰ روزه س : از شب ۲۸ ام ،،، ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ]] 

*** روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ؛ روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

*** روز شنبه ( نحس اکبر ) تا عصر یام تا ۱ بعد از ظهر ؛ احتمالاً تا عصر [[[ اگر یک کار مهم و اساسی در این وقت از شنبه انجام بشه ( یا شروعش از این تایم از شنبه باشه ) اون کار ابتر و بی نتیجه می مونه 

خداخیرت بده مرسی گل . دختر خالت خوشبخت از همسرش راضی ؟معیارای اخلاقی و رفتاریشو داره ؟ وقتی اومد خا ...

آره نماز خون و چادری بود ؛ سنتی (( ولی ربطی نداره ؛ آخه داف چه میدونه چله چیه ولی احتمالاً اونم چله برمیداشت جواب میداد )) اینم نمیدونست دوستش یادش داد 

الآن دیگه سر نمیکنه با دو تا بچه سخته