2777
2789
عنوان

بزرگترین حامی زندگیتون کیه

802 بازدید | 50 پست

دارین؟ کیه

کاش منم یه حامی داشتم ....یه کسی که وقتی موفقیتتو براش تعریف میکنی خوشحال شه... یه کسی که وقتی حالت بده بتونی باهاش حرف بزنی پناهت باشه...یه کسی که وقتی با ذوق چیزیو تعریف میکنی مسخرت نکنه... یه کسی که اشکتو درنیاره از رنج کشیدنت خوشحال نشه... خدایا دنیات اینقدر بزرگه چرا من تا این حد تنهام💔

اگه همچین کسیو دارید قدرشو بدونید...

اینجا تاپیک میزنم چون هر چند وقت یکبار میام و تاپیکامو میخونم تا بعضی چیزا خاطرم بمونه:)

#pari

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

خودم 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد خدا امام رضا

چقد خوب 

من نزدیک امام رضام ولی خیلی وقته فراموشم کرده

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
چقد خوب من نزدیک امام رضام ولی خیلی وقته فراموشم کرده

نه عزیزم فراموشت نمیکنه 

تو فراموش کردی 

با دلت برو پیشش ببین چ میکنه برات

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

ببین هرکی اطرافم هست بالاخره یه روزی تنهام گذاشتن

شدید به این جمله اعتقاد دارم

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب...

قربون ائمه برم هیچ وقت دستم رو رد نکردن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...