2777
2789

چله های قرآنی مثل ۴۰روز سوره حشر و طه و...

یا زیارت عاشورا منظورمه.

اینو از یکی شنیدم که بهم گفت چله نگیر و بزار خدا به موقعش کارتو درست کنه اینجوری به معنی دخالت در کار خداست و ممکنه خدا بخواد تو توی۴۰سالگی ازدواج کنی ولی با دعاهایی که میخونی تو ۲۰سالگی بختتو باز کنه ولی بدبخت بشی و همش خودتو سرزنش کنی.این حرف درسته؟چیکار کنم؟

الان اگه من چله بگیرم به معنی اینه که میخوام تو کار خدا و زمان بندی خدا دخالت کنم و ممکنه خدا بدبختم کنه؟

این چه حرفیه

خدا از دعاکردن خوشش میاد

تو‌هرختمی هم بگیری به نیت قربه اای الله میگیری اول

دعا براورده هم نشه ذخیره اخرتت میشه

واسه شادی روح برادرم 💔صلوات بفرستین لطفا ممنونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه حرفیهخدا از دعاکردن خوشش میادتو‌هرختمی هم بگیری به نیت قربه اای الله میگیری اولدعا براورده هم ...

جدی؟پس بگیرم؟ناراحت شدم با حرفشون و دلشوره گرفته بودم

برا امضاتون صلوات فرستادم انشالله خدا به شما عمر طولانی بده و بهشت برین بهره ی برادتون باشه🌹

امام كاظم عليه السلام : بر شما باد دعاكردن؛ زيرا دعا به درگاه خدا و مسئلت كردن از او، بلايى را كه قضا و قدر الهى به آن تعلق گرفته و فقط مانده كه قطعى شود، دفع مى كند . پس ، چون خداوند عز و جل خوانده شود و از او دفع بلا مسئلت گردد، آن را بر مى گرداند .

من بسیاری از مشکلاتم رو با چله و توسل حل کردم

حرف این ادما رو گوش نکن، اتفاقا گاهی مشکلات برای اینه که خدا میخواد بنده ش بره پیشش بره دعا کنه بهش نزدیک بشه به راه درست نزدیک بشه

💍💕

به چله نیست 

من مثلا چندتا چله گرفتم ولی اصلا حتی یه دونه خواستگار هم نداشتم تا حالا 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

راست میگه

به خدا من مثل چی پشیمونم از ازدواج

تو خونمون اوضاع روحیم خوب نبود

برای راحت شدن میخواستم ازدواج کنم

چله برداشتم

زیاد از خدا میخواست بختم باز بشه

مامانم پیش چند تا فالگیر هم رفت

بختم باز شد ۲۴ سالگی

کاش کاش کاش

بختم باز نمیشد

وبا فردعوضی ازدواج نمیکزدم

نه والااا این حرفااا چیه شما دعاتو بکن ولی با دعا کردن که آدم ازدواج نمیکنه آدم باید بره بیرون شاغل ...

من هر موقع چله میگیرم میاد 

بعد شرایط بیرون رفتنو ندارم چی بشههه بزارن برم بیرون و محیط کوچیکه آدم خوب نیست دور و برم

بعد وقتی با چله خواستگار میاد این حرفو شنیدم نگران شدم

امام كاظم عليه السلام : بر شما باد دعاكردن؛ زيرا دعا به درگاه خدا و مسئلت كردن از او، بلايى را كه قض ...

ممنون عزیزم منم اتفاقا تنها راهی که جلو پامه توکل و توسل به خداست فقط یکم با حرفش دلشوره گرفتم که نکنه دارم تو کار خدا دخالت میکنم

به چله نیست من مثلا چندتا چله گرفتم ولی اصلا حتی یه دونه خواستگار هم نداشتم تا حالا

چرا باید رعایت کنی من گرفتم میاد ولی خب ترسیدم که نکنه تو زمانبندی خدا دخالت میکنم

راست میگهبه خدا من مثل چی پشیمونم از ازدواجتو خونمون اوضاع روحیم خوب نبودبرای راحت شدن میخواستم ازدو ...

😔😔😔

الهی خدا شرایط زندگیتو بهبود ببخشه و حالت خوب شه عزیزم

واقعا ازدواج بد،از مجردیِ بد بدتره

من دیگه نمیدونم چیکار کنم چون منم شرایط شما رو دارم دلم معجزه میخواد