2777
2789

برا درس خوندنم احساس میکنم هیچکس همراهم نیس خانوادم خرج کردن برام اما انگار به زور بوده و دوس ندارن این راهو ادامه بدم

خیلی حالم بده دارم گریه میکنم عذاب وجدانشونو دارم هیچیم نمیتونم بگم دوس دارم یکی بهم بگه من منتظر قبولیتم من خوشحال میشم من هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای درس خوندن

اونقدرا نخوندم ولی بابام موقع کنکور لج کرده بود اجازه نمی‌داد ثبت نام کنم یواشکی ثبت‌نام کردم

همیشه اینجوری نبود ولی اونموقع یادم نمیاد سر چی لج کرده بود

معمولا کاری باهام نداشتن خودم میخوندم یا نمیخوندم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
برای درس خوندناونقدرا نخوندم ولی بابام موقع کنکور لج کرده بود اجازه نمی‌داد ثبت نام کنم یواشکی ثبت‌ن ...

خب چجوری تونستی روحیه تو حفظ کنی؟

من بهم میگن میدیم برات ولی انگار فقط از رو وظیفه س

یه ملت بهت نیاز دارن، شاید حتی بیشتر از یه ملت

یه مهندس، دکتر، معلم و... که به جهان کمک میکنه...

حالا به خودت بستگی داره که بخوای کمکشون کنی یا نه!

قطعا خانوادت هم وقتی موفق بشی خوشحال میشن و بهت افتخار میکنن، همین حالا هم شاید تو حساس شدی و فکر میکنی که به زور این کارو کردن

خب چجوری تونستی روحیه تو حفظ کنی؟من بهم میگن میدیم برات ولی انگار فقط از رو وظیفه س

کلا خیلی اونقدرا پیگیر درس خوندن من نبودن یعنی زوری که بالا سرم نبود و بیشتر دست خودم بود بخونم یا نخونم اینجوری نبود که مدام بیان مدرسه بپرسن درسش چجوریه و...

یه جاهایی هم بی‌انصافی نکنم حمایت میکردن یعنی در عین حال که چالش داشتیم حمایت‌ها هم داشتم 

ولی یه جاهایی بیشتر فکر میکنم به خاطر طرز فکر قدیمی بود یه جاهاییش مثلا قبل کنکور یادمه یه خواستگار بود بعد گفتم نه اول برم دانشگاه بابام گفت حالا باهاش صحبت میکنیم اگه اجازه داد دانشگاه هم میری🤦‍♀️

یه جاهایی ناراحت میشدم از این اهمیت ندادنه یه جاهایی دوستامو میدیم خانواده بهشون فشار میاره خب خوشحال بودم که این فشار رو من نیست

خانواده مهم و تاثیرگذار هست ولی خب شرایط گاهی اونطور که میخواییم پیش نمیره به نظرم انرژیت رو بذار رو هدفت 

احساست قابل درکه ولی اگه فکر میکنی با صحبت کردن باهاشون بهتر میشه صحبت کن

من رفتم دانشگاه الان دانشجوام و همین خانواده که زیاد اونقدرا دانشگاه رفتن من براشون مهم و پررنگ نبود یه جاهایی حس میکنم با افتخار میگن دختر ما هم دانشجوعه با اینکه دانشگاه تاپی نیستم و شاید خیلی از رشته‌ام سر درنیارن 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم