۵ ماهه باردار بودم رفتیم اتلیه عکس گرفتیم الان پسرم ۱۸ ماهشه رسما بعد دوسال عکس داده ب ما بعد کلی زنگو تماس کلا ۷ تا عکس بود هفته پیش عکسارو گرفتم سریع شماره کارت داد پولشم بزن گفتم باشه تصمیم گرفتم نزنم عین خودش بعد دوسال بزنم امروز زنگ زده یعنی چی هفته پیش گفتین میزنین نزدین منم گفتم باشه میزنم یادمه یبار عکسارو پیگیری کردم گفت عزیزم من ب شما تایم دقیق نگفتم فقط گفتم اماده میکنم اینبار میخام بکم من ب شما تایم نگفتم فقط گفتم میزنم
(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم