2777
2789
عنوان

عکاسه ازم پول میخاد نمیخام بدم

256 بازدید | 17 پست

۵ ماهه باردار بودم رفتیم اتلیه عکس گرفتیم الان پسرم ۱۸ ماهشه رسما بعد دوسال عکس داده ب ما بعد کلی زنگو تماس  کلا ۷ تا عکس بود  هفته پیش عکسارو گرفتم سریع شماره کارت داد پولشم بزن گفتم باشه تصمیم گرفتم نزنم عین خودش بعد دوسال بزنم امروز زنگ زده یعنی چی هفته پیش گفتین میزنین نزدین منم گفتم باشه میزنم یادمه یبار عکسارو پیگیری کردم گفت عزیزم من ب شما تایم دقیق نگفتم فقط گفتم اماده میکنم اینبار میخام بکم من ب شما تایم نگفتم فقط گفتم میزنم

درسته

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا کارت درسته تا یاد بگیره درست و به موقع کار تحویل بده

منم الان با یه عکاس همین مدلی روبروعم ولی این تا قرون اخر پولشو گرفته ولی برای تحویل البوم هی داره سر میدونه 

ببین برای البوم یکسالگی دخترم ۲۲ میلیون پول دادم شوهرم الان دیونم کرده عکاسه هم  جواب تلفن و پیام رو یه خط در میون میده

منم یهو تو سرم میاد میرم اتلیه رو رو سرش خرررراب میکنم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

اون کارش زشت بوده و خیلیم کار خودشو زیر سوال برده

ولی بیخیالش🥺این دنیا تموم میشه میره

اینکه چیز مهمی نیست که دلخوری بخواد بینتون بوجود بیاد

اونم ۲ سال دیگه باز هزینه روز عکاسیشا میگه

قیمت الان و قبل رو نمیگه که فداتشم

حداقل ۶ ماه بعد بزن 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
البوم یکسالگی چیه عزیزم

همون‌البوم رشد دیگه هرماه میبردم عکاسی الان دیگه کل عکس عارو البوم کردن برامون

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!