2777
2789
عنوان

کسانی که ای وی اف کردن بیان

108 بازدید | 18 پست

سلام من اولین باره انتقال جنین انجام دادم یک گرید aو یک گرید b  

جنین هام سه روز هستن والان ۹ روزه انتقالشون دادم آمروز صبح ی بی چک زدم با ادرار دوم صبح درجا یک خط کمرنگ افتاد و بداز ۵ ساعت بی بی چک دوباره زدم منفی شد الان ممکنه شنبه ک میشه روز ۱۱ام بی بی چک مثبت بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دیگه بی بی چک نزن تا روز آزمایش چیزی نمونده 

باور میکنی من زدم منفی بود رفتم آزمایش دادم مثبت بود

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

لطفت بیایین کمکم کنید دارم دیوانه میشم

دیوونه نشو فقط صبوری کن

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

اونی ک مثبت شده اصلا توی لنز گوشی دیده نمیشه

احتمالا خطای دیدته گلم

نشاساه هم خوردی و استراحت داشتی

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖

گلم شما چند وقت بعد از تخمک کشی دکتر براتون انتقال انجام دادن؟؟؟ 

من دکترم گفته بعد از تخمک کشی دو ماه بعد میشه اولین انتقالتو انجام بدی

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
روز چندم زدی؟؟؟

دقیقا شب که فرداش قرار بود بریم آزمایش بدم منفی بود بخدا بی‌خیالی رفتم نگو مطمن بودم خبری نیس حالتی نداشتم بگم باردار باشم دیگه تازه بعد آزمایش چقدر راه رفتیم صبحونه خوردیم بیرون بعد کلی خرید کردیم از فروشگاه فرداش قرار بود برگردیم خونه خودمون یه شهر دور بود وقتی پرستار گفت مبارکه شیرینی می‌خوایم قیافه من 😑قیافه شوهرم😍

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ولی با چشم معلومه میشه

عکسشو بگیر بذار اگه مثبت باشه باید با گوشی هم دیده بشه تا بهت بگم.

من روز ۱۰ جنین بلاست سریع هاله انداخت و همون روز آزمایش دادم مثبت بود

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤