2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان که مارکای بهتری اومده

ولی من ۸سال پیش تموم لوازم برقی اشپزخونه مثل ابمیوه گیر،چرخ گوشت،بخار پز،همزن برقی،کوشتکوب برقی،سرخ کن و.... گوسونیک گرفتم و ب شدت راضیم

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
قیمتش خیلی پایینه دو به شکشدم

من ازش محصول داشتم بد نبوده

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

گوسونیک ده کارش هست قیمتش خیلی مناسبه.آلمانیا سه کاره به نظرم چنسشون خیلی بهتره کسی تحجربه داره؟

من. خاستم توستر بخرم بهم گفت این بهترین هست و اسم دیگه ای گفت که نخری چون تقلبین و. گولت میزنن

خوب باشی انگار بد بودی که بد میشن 😏شانس ماس

الان که مارکای بهتری اومدهولی من ۸سال پیش تموم لوازم برقی اشپزخونه مثل ابمیوه گیر،چرخ گوشت،بخار پز،ه ...

منم برا دخترم میخوام بگیرم .یه مارکmajor هم هست قیمتش بالاتره آلمانیا خیلی محکم و قیمتاشان بالاست.موندم چی بخرم

الان که مارکای بهتری اومدهولی من ۸سال پیش تموم لوازم برقی اشپزخونه مثل ابمیوه گیر،چرخ گوشت،بخار پز،ه ...

شما که تازه عروسی به نظرتون چند کاره ها بهترن یا سعی کنم جدا جدا بخرم؟

شما که تازه عروسی به نظرتون چند کاره ها بهترن یا سعی کنم جدا جدا بخرم؟

تازه عروس که نیستم ۸سال گذشته ولی خوب تجربه شخصیمو میگم

من ابمیوه گیر ۵کاره خریدم ،از اون ور غذا ساز هم خریدم 

اگر غذاساز میخری ابمیوه گیر تک کاره بخر

یا گوشتکوب برقی سه کاره خریدم ،و از اون طرف همزن کاسه دار هم خریدم که واقعا با وجود گوشتکوب برقی سه کاره نیاز نبود جو گیر شدم فقط

اگر میخوای جدا جدا بخری و پولشو داری تک کاره بخر

اما مثلا ابمیوه گیر ۳کاره بخری دیگه نیاز ب غذاساز نداری

چرخگوشت هم بهتره نگیری چون ۹۰ درصد گوشت چرخ شده میخری البت ب زندگی خودتون بستگی داره مال من داره خاک میخوره

توستر ،سرخ کن بدون روغن،گوشتکوب برقی ۳کاره،ابمیوه گیر

الان تو جهاز ها هست و بیشتر نمیدن 

ببین همه چی استفاده میشه و هیچ چیز بیخود نیس اما نگاه جیبت کن قرار نیس همه چیز رو شما بخری تو این گرونی

مثلا من بخار پز هم دارم سه طبقه هست 

خیلی استفاده دارم ولی مال خواهرم داره خاک میخوره اون استفاده نمیکنه

منظورم اینه بیشتر مصرفی هارو بخر نگاه بقیه نکن