2777
2789
عنوان

اقایون فقط نظر بدن خانم ها نتیجه ببینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 130 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اراده نداشته باشه هیچکارنمیتونی بکنی

وقتی تشویقش بکنی وقتی بهش نگی چاق وقتی اعتماد به نفسش رو ازش نگیری و بگی همینی که هستی خوبی خودش میگه برم باشگاه؟؟میگی اره اگر دوست داری لباسهای خوشکل موشکل برات بخرم که همشون رو بتونی بپوشی برو 

اونجا حتما میره 

آقا هستم.......................................................................................................

اقا هستم و 9 سال هم مربی بدنسازی بودم به راحتی میتونم یک دختر تپل رو به یک دختر نرمال تبدیل بکنم کار ...

برعکس شما واسه پارتنرم اندام خیلی مهمه. ب شوخی میگفت اگه در آینده چاق شدی کلا باید بری رو تردمیل. ی بار هم غیر مستقیم گفت چهره خیلی اوکی نباشه ولی اندام قشنگ باشه بیشتر میپسنده. الان منم دقبقا چهرم معمولیه و اندامم خوبه. ولی اکثریت مردا تا اونجایی ک دیدم و شنیدم اندام براشون مهمتره تا سینه اویزون و چربی و باسن تخت و... 

ازش پرسیدم 

گفت زنی که هوای شکم شوهرشو داشته باشه😑خیکی

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

ازش پرسیدم گفت زنی که هوای شکم شوهرشو داشته باشه😑خیکی

😂😂😂

تو کارت سخته 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
😂😂😂تو کارت سخته

میدونی عاشق سفره هزار رنگه

یعنی حتما باید سالاد و ماست خورشت خوری نوشابه زیتون سبزی خوردن کنارش نون و.....کنارش باشه

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

خیلی سخته اراده فولادی میخواد. دختر چهره معمولی هم میتونه عمل کنه خوشکل شه😂

من با همون چاقش هم مشکلی ندارم 

صورتش گوگولی باشه و به دل بشینه بقیش مهم نیست 

بخوام بفرستمش زیر تیغ جراحی و داغونش بکنم همون هزینه رو میدم بره باشگاه و اروم اروم وزنش رو کم بکنه و خودشو زیر عمل و جراحی داغون نکنه 

من کلا صورت رو میبینم فقط صورت و همینکه چهره ش به دلم بشینه از گردن به پایین رو نگاه نمیکنم 

آقا هستم.......................................................................................................

هر کدوم که به دلم بشینه

تامام👏

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

میدونی عاشق سفره هزار رنگهیعنی حتما باید سالاد و ماست خورشت خوری نوشابه زیتون سبزی خوردن کنارش نون و ...

خدا بدادت برسه خواهر😂

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹