2777
2789
عنوان

اقایون فقط نظر بدن خانم ها نتیجه ببینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 130 پست
تنبلی رو قبول دارم خداییش برا یه زن و مرد که اول جوونیشونه زشته برا ده کیلو اضافه وزن سمت عمل رفتن ا ...

چربی سوزی خرج داره اینطور نیست که هر روز بری دور پارک بدویی و وزن کم بکنی 

وزن کم میکنی اما عضلاتت میسوزه همراه با چربی و بعد چندماه متوجه میشی تخت تخت شدی و بعد باید بری چند میلیون پول مکمل و گوشت و مرغ بدی و یکسال ورزش کنی تا عضلاتی رو که از بین بردی رو برگردونی 

تنبلی تو ایرانیا خیلی زیاده و اینکه بجای خوردن وعده های غذایی کوچیک مقوی میشینن یک دیس برنج رو با یک ملاقه خورش و پر روغن نباتی میخورن اونم سه وعده در روز 

نتیجش میشه انواع بیماری های قلبی و عروقی 

افسردگی و سردی مغز و اعصاب

بی حوصلگی و شکم گنده و پهلوهای بزرگ و غبغب 

آقا هستم.......................................................................................................

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چربی سوزی خرج داره اینطور نیست که هر روز بری دور پارک بدویی و وزن کم بکنی وزن کم میکنی اما عضلاتت می ...

والا بخدا هزینش هرچی باشه از این عملا بیشتر نیسایم پولایی که من میبینم میدن به جراحا ....

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

والا بخدا هزینش هرچی باشه از این عملا بیشتر نیسایم پولایی که من میبینم میدن به جراحا ....

زن داداشم موقعی که با داداشم ازدواج کرد روز عقدشون یادمه 165 قدش بود 90 کیلو وزنش بود

بعد عقد یکماه رژیم گرفت سرخود وزنش رسید به 91 کیلو 

بهش گفتم بیا من بهت برنامه میدم چیزایی هم که لازمه رو میگم بخر برو باشگاه ورزش کن گفت من حوصله ی ورزش رو ندارم منم سکوت کردم

رفت اونقدر دوید و اونقدر رژیم سخت گرفت که بعدا فهمیدم روزی 5 قاشق برنج میخورده با سه قاشق مرغ 

وزنش رسید به 77 کیلو اما پوست شکمش طوری افتادگی پیدا کرد که تا زانوهاش میرسید

پوست بازوهاش و تمام بدنش افتادگی پیدا کرد 

اومد گفت باید چکار بکنم؟گفتم هیچی دیگه باید بری زیر تیغ جراحی تیکه و پارت بکنن تا بار بعدی به حرف بزرگترت گوش بدی 

300 میلیون تومن پول داد تا فقط شکم و پهلوهاش رو کشیدن که تا یکماه نمیتونست کمرشو صاف بکنه از درد 

دستاش همونطور شل مونده پاهاشم شل باسنش هم صاف و تخت 

که بعد 4 ماه دوباره شکمش برگشت پهلوهاشم برگشت و فقط 300 میلیون تومن پول رو ریخت دور

وقتی بهش گفتم با 30 میلیون تومن میتونستم بدون اینکه بدنت شل بشه و داغون بشی کارت رو راه بندازم گفت چرا زودتر نگفتی؟!!!!گفتم ببخشید که بهت گفتم و گفتی حوصله ی ورزش کردن رو نداری 

بدتر اینکه 1 ماه قبل زایمان کرده و دوقلو داره الان و کلا دیگه هیچ جراحی نمیتونه شکمش رو درست بکنه 

داداشمم مرتب بهش میگه اگر به حرف بهنام کرده بودی به این روز نمیفتادی و 300 میلیون پول رو به باد نمیدادی 

آقا هستم.......................................................................................................

زن داداشم موقعی که با داداشم ازدواج کرد روز عقدشون یادمه 165 قدش بود 90 کیلو وزنش بودبعد عقد یکماه ر ...

جسارتا شما فقط برنامه میدین یا باشگاه دارین؟

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

جسارتا شما فقط برنامه میدین یا باشگاه دارین؟

من شاگرد اقای علی تبریزی هستم و از اون یاد گرفتم همه چی رو 

5 سال تو باشگاه احد بودم 4 سال  تو باشگاه اوتانا مشهد مربی بودم که شغل دومم بود و بخاطر علاقه میرفتم 

از وقتی کار اصلیم سنگین شد دیگه نرفتم 

هم برنامه تمرینی میدادم هم تغذیه و هم مکمل ها رو معرفی میکردم با توجه به تیپ بدنی افراد 

اما همون زمان هم کسی اهل ورزش نبود و همه میرفتن از داروخانه تستوسترون میخریدن و میومدن تو باشگاه به خودشون تزریق میکردن و راه 1 ساله رو 2 ماهه میرفتن 

بعدم کلی مشکلات قلبی و کبدی میومد سراغشون اما بازم دست بردار نبودن و تزریق میکردن 

دوره ی ادمای ورزشکار دهه 60 بود و اوایل دهه هفتاد 

بعدش همه امپولی شدن اکثرا

من شاگرد اقای علی تبریزی هستم و از اون یاد گرفتم همه چی رو 5 سال تو باشگاه احد بودم 4 سال تو باشگاه ...

کاش تو همین رشته کارتون رو ادامه میدادین موفق باشین 

کاش تو همین رشته کارتون رو ادامه میدادین موفق باشین

دیگه ارزش نداره وقتی اکثر جوونا رفتن سمت استروئید و تزریق دارو و همه شدن دوپینگی و پفکی

وجهه ی بدنسازی دیگه از بین رفته 

یک دورانی همه برای پهلوون شدن میرفتن بدنسازی 

الان فقط برای دختر بازی میرن بدنسازی 

دیگه ارزش نداره وقتی اکثر جوونا رفتن سمت استروئید و تزریق دارو و همه شدن دوپینگی و پفکیوجهه ی بدنساز ...

😂😂😂👍👍حق