2777
2789

دقت کنید گفتم بعضی ...نیاین بریزین سرم

شوهرم تعریف میکرد سرکار همکار مردش داشته از وضعیت اقتصادی مینالیده و گفته الان خوبه خانما هم شاغل باشن و یک حقوق کفاف نمیده بعد از اون ور همکار خانمش در اومده گفته خوب مجبورید زن مفت خور گرفتین طلاق بدین خانم شاغل و باعزت نفس بگیرین لااقل خرج خودشو بیاره 

انقد بهم زور داشت کثافت مفسد اخه بگو به تو چههه خونه دار هاهم تو خونه زحمت میکشن  .بالاخره هم کدوم زحمت خودشون رو دارن

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب جیندرلایی بوده

دقیقا

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

هر کسی به هر کاری ساخته شده 

یه خانوم شاغل نمیتونه خونه دار باشه 

خانه دار هم نمیتونه شاغل باشه 

تمام 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

طرز گفتنش و انتخاب کلماتش بد بوده ولی اصل حرفش درسته.‌کسی که میناله باید دوتا حقوق تو خونه ش باشه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

یکی باید بهش میگفت اگه شوهرت نداره خرج خورد و خوراک زنش رو بده چرا تو رو گرفته آخه

حالا جالب اونجاست این خانم خرج شوهرش رو میده .شوهرش دائم بادوستاش شماله .کرایه خونه خرج خونه وبچه همش باخودشه

چون لزوما داشتن شغل و تحصیلات باعث نمیشه فرد شعور صحبت کردن داشته باشه یا حتی افکار درست و بجایی داشته باشه..

حتی ممکنه باعث خودبرتربینی و اعتماد به نفس کاذب بشه..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خخ من حس کردم  طرف قشنگ مشخصه اصلا از زندگیش لذتی نمیبره ،حسادت میکنه به بقیه زنها ..به گفته مردها به تخمات باشه زنیکه  چوسو

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

اونو خودش کسی نگرفته فشاری شده🤣

چه بیشعور بوده 

بخدا هیچی اندازه خونه داری زحمت نداره نباید اینجوری گقت به این کار تازه خانومای خونه دار بی چشم داشت اینکارو انجام میدن سر ماهم حقوق نمیگیرن بابت کارشون

بگو خانه دار خوبه الان کسی لیاد بگیرش بخاطر خودش میگیرتش .ولی یکی مثل همین رو فقط بخاطر پول باهاشون ازدواج میکنن.ولی خدایی خیلی دیدم که جدیدا مردا به خانمای کلرمندشون و یا اینکه تاکید دارن کارمند باشه به چشم عابر بانک نگاه میکنن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹