2777
2789
عنوان

اگه کسی سر زده بیاد خونتون

119 بازدید | 10 پست

مثلا کل اقوام شوهر 

ائم از مادر شوهر خاله شوهر عمه شوهر 

بی خبر بیان چیکار میکنید ؟

راستش چون من میدونستم خانوادگی برن جایی 

چتر میشن تا چند روز من زیاد رو ندادم 

با این حال هر سری منو میبینن 

میگن لوکیشن خونتون رو بده جمع شیم خونه شما !

منم هر سری سکوت کردم و به شوخی گرفتم لبخند زدم 

و جواب ندادم 

با همچین آدمایی چیکار میکنید ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اخلاق مو میدونن سر همین سرزده نمیاد کسی

اخلاق منم همینه 

ولی شدیدا مقاومت میکنن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما در باز میکنیم یهو ده نفر میان

من با این موضوع نمیتونم کنار بیام 

میپیچونم

منم میپیچونم 

ولی شدیدا مقاومت میکنن 

من با این موضوع نمیتونم کنار بیام

منم، یهو ز اتاق میرم بیرون میبینم خونمون پره

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

من از مهمون سرزده متنفرم حالا هر کی میخواد باشه 

حتی به خواهر و برادرم گفتم میخواین بیاین سرزده نیایید

حالا خالم همیشه سرزده میاد چندین بار هم پشت در مونده من خونه نبودم بازم براش درس عبرت نشده سرزده میاد🥴

اخلاق منم همینه ولی شدیدا مقاومت میکنن

این سری بدون دعوت اومدن زنگ زدن ایفون از برق بکش 

درس عبرت میشه براشون 

آدم باید شعورش برسه سرزده خودشو نندازه خونه کسی 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️