2777
2789

دوتابچه دارم ۳سال یکی ۷ماه،خیلی اضافه وزن گرفتم واعتمادب نفسم داغون شده،دارم میرم باشگاه بچه هارومیزارم خونه مامانم ولی رفت وآمدسخته وازونورم خانوادم غرمیزنن چرامیری باشگاه بادوتابچه ازونورشوهرم غرمیزنهههه واسه رفت وآمد

خیابوناشلوغه میترسم ماشین بردارم

بخوام توخونه بمونم داغونترمیشم ک😭😭

وای چقدسخت شده زندگی ...بحث باشگاه نیس هیچکارنمیتونم بکنم همش نیازدارم ب کسی...

چیکارکنم بنظرتون😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متوجه هستم چی میگی اما چندتا مورد من باشم حواسم هست که بچه هام رو بدون رضایت مثلا مامانم، خونه‌ش نذارم، چون قطعا وقتی مامانم راضی نیست بچه م ی اذیتی شیطنتی بکنه، باهاش رفتار خوبی نخواهد داشت 

خودت هم که فعلا ادیتی 

ب مدت بمون خونه با اپلیکیشن و اینا ورزش کن، بعد که برنامه ت رو عوض کن 

مثلا شبا با شوهرت و بچه ها برید بیرون 

برو خونه مامانت اما خودت هم بمون نه اینکه بچه ها رو بذاری و بری 

اگر اقدامی چیزی داری باهاشون رفت و آمد کن که هم حال و هوات عوض بشه هم نگران نباشی بچه ها رو کجا بذاری گبعد ی مدت مجدد شروع کن به برنامه های خود برس، حتی بچه ها هم بزرگ تر میشن میتونی مهد یا خانه بازی بذاری شون 

تا وقتی بزرگتر بشن مجبوری بزاری پیش کسی بزرگتر بشن با خودت میبری همه جا. اگرم میدونی خانوادت اذیت میشن و شوهرتم نمیتونه نگه داره مجبوری نری فعلا تا یکی دوسال دیگه.

برای وزنم که رژیم فست بگیر اگه شیر نمیدی وزن و خوب کم میکنه