2777
2789
عنوان

ی سوال دارم میشه بیاین🥴😂🌝

78 بازدید | 12 پست

دیروز نامزدم ی چیزی گف که نمیدونم ازم تعریف کرد یا.......چی!!!...😂🥴سر ی موضوعی دراومد گف من به مامانم همیشه گفتم دختری انتخاب کردم که ساده اس از اینا نیست چارساعت بشینه ارایش کنه و چیتام پیتان کنه.......(میخواستم بگم عزیز من میخوامممممممم از اینکارا کنم مگه بدم میاد موهامو رنگ کنم یا ارایش های خوشگل با لوازم گرون انجام بدممممم یا همش ناخن بکارم .....پولشوووو ندارمممممم))))))))

حالا دیروز تالا بغض کردم حس میکنم تو تعریف تازه منو برد زیر سوال از لحاظ ظرافت دخترونه)😢😢😢

درضمن رسمی نشده جریانمون ازش ی هزار تومنم نمیگیرم تا رسمی نشه اینقد بدبخت و کم توقع ام من.......هعی

خب همون موقه میپرسیدی منظورت چیه

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ی چیزی گفته ب این معنی نیس ک دوس نداره آرایش کنی و خوشگل شی

نه اینارو نگف ولی خب منظورش این بود که خیلی ساده ای (حس کردم عقب افتادم)چون از اینکارا نمیکنم

ولی خب ارایش سبک دارم دوس دارم سنگین ارایش کنم خیلیییی ولی نه بلدم نه بهم میاد!🌝😂

نه اینارو نگف ولی خب منظورش این بود که خیلی ساده ای (حس کردم عقب افتادم)چون از اینکارا نمیکنمولی خب ...

پس از حالا شرو‌کن تغییر کن

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

کلا چیزیو از کسی نه میپرسم نه به رو میارمکلی سوتفاهمم پیش بیاد میریزم تو خودم👩🏿‍🦯💔

عین منی

درونگرا

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

هرچی ام بهش میگم گاهی دلخوریامو میگم بهش بدتر میکنه گفتنش فایده نداره واسه من

بدتر میکنه؟

میخوای یکم فکر کنی درموردش؟تو ناراحتیات و دلخوریاتو ب همسرت نگی بکی بگی؟ازدواج دو روز نیستااا یه عمره 

باید بتونی تکیه کنی

بدتر میکنه؟میخوای یکم فکر کنی درموردش؟تو ناراحتیات و دلخوریاتو ب همسرت نگی بکی بگی؟ازدواج دو روز نیس ...

ارهه بنظرم باید فک کنم 

میدونی اون حس ارزشمندی رو که توی رابطه باید بده،منتقل نمیکنه نمیدونم چجوری بگم بهت.....

والا شروع کردم تغییر کنمی بار زنگ زد گفتم ماسک فلان زدم رو صورتماینقد خندید و مسخره ام کردمن نمیدونم ...

اول از درون تغییر کن اصلا لازم نیس ب همسرت بگی

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/